Калоян Каймакчийски, обвинен за убийството на 32-годишната Кристина Атанасова от

...
Калоян Каймакчийски, обвинен за убийството на 32-годишната Кристина Атанасова от
Коментари Харесай

Калоян остава в ареста за убийството на Кристина

Калоян Каймакчийски, упрекнат за убийството на 32-годишната Кристина Атанасова от София, остава в ареста, реши съдът.

Тялото на младата жена беше открито в багажника на автомобил в столичния квартал " Захарна фабрика ".
-->
Според събраните доказателства Калоян е прострелял Кристина с два патрона на 3 април пред офиса на огромна телекомуникационна компания на ул. " Кукуш " 1. Бил е с авансово сложени ръкавици и е употребил револвер, персонално оръжие на актуалната му другарка, която е военнослужеща.

Вероятният претекст за убийството е, че Кристина е прекратила връзката си с Калоян.

В претекстовете си съдът показва, че в случай че е на независимост Каймакчийски може да извърши друго закононарушение, както и да се укрие. Макар и оправдан по право, той към този момент е осъждан за отправена опасност за ликвидиране на друга негова другарка, както и за подпалването на автомобила ѝ.

Жената, с която Каймакчийски има връзка сега, също е дала показания, които удостоверяват, че той е имал достъп до оръжието ѝ. Тя съобщи, че Каймакчийски е укривал следи от осъщественото закононарушение и даже е изхвърлил облеклата, с които е бил по време на убийството.

На 9 март убитата Кристина е потърсила помощ от неправителствената организация " Анимус ", откакто е била застрашена от Калоян, че " това е последният 8 март в живота ѝ ". Психолог е почнал работа с нея да я убеждава да подаде сигнал. От организацията разясниха, че нямат право да подават сигнали от името на жертвата. Така случая не е сигнализиран пред органите на реда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР