Калин Вельов се оказа Куфарът в третия сезон на Маскираният

...
Калин Вельов се оказа Куфарът в третия сезон на Маскираният
Коментари Харесай

Политик заблуди панела в Маскираният певец

Калин Вельов се оказа Куфарът в третия сезон на „ Маскираният артист “. Известният музикант и политик съумя да заблуди членовете на Панела и да поддържа мистерията до последния миг.

„ Искам да блогодаря на целия екип и на всички фенове. Много ми беше мъчно да се скрия и да не се дръзвам. Предизвикателство беше да скрия латино същността си и да не мога съвсем да се движа “, показа Вельов за задачата да вдъхне живот на Куфарът.

Панелистите Алекс Раева, Марта Вачкова, Азис и Владо Пенев не познаха коя известна персона се крие и зад маската. Техните догатки водеха към актьорите Филип Аврамов и Станимир Гъмов, както и към журналиста от утринния блок на Нова Румен Бахов. 

В епизода като специфичен посетител се завърна Златният, който очарова публиката с парчето на Елтън Джон Can You Feel the Love Tonigh, озвучило хитовата анимация на Walt Disney „ Цар Лъв “. Този път под костюма се криеше не Кристиан Кирилов, а спечелилият от втория сезон на формата - Борислав Захариев – Боби Турбото.

 „ Много се веселя, че имам още веднъж опция да съм на тази сцена. Искам да кажа, че доста обичам всички от Панела ”, показа Боби за присъединяване си в предаването довечера.

Звездните следователи се затрудниха от подвеждащия отговор на маската и още веднъж не познаха артиста. Сред догатките им се оказаха имената на Ивайло Захариев, Ненчо Балабанов и Шеф Манчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР