Калин Вельов представи новия си сингъл Без теб не мога.

...
Калин Вельов представи новия си сингъл Без теб не мога.
Коментари Харесай

Калин Вельов посреща лятото с латино ритми

Калин Вельов показа новия си сингъл " Без теб не мога ". Парчето е част от взаимен план с интернационалната танцувална група " Амазония ", чийто жанр е определян като " латино регетон, задвижван от мощни афро-карибски претекстове ".

" Този план започва още преди 5 години, в които имахме доста интензивна концертна активност, само че по-слаба студийна работа. Имаме няколко авторски песни, като последните се заформиха в по-модерния регетон жанр, който комбинираме с поп детайли, с афро, с латино ", сподели Вельов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Проектът " Амазония " смесва афро и латино култури. В него вземат участие актьори от Бразилия, Нигерия, Ангола, Хаити. Участва и певицата Мария Аврамиди, която е с гръцки корени. " Аз съм единственият българин в плана, само че съм афро и латино душа от вътрешната страна ", уточни перкусионистът.

Вельов беше и проекто-министър на културата в оферти от ГЕРБ кабинет. На този стадий той не знае дали ще влезе в новата предизборна акция, само че политиката го вълнува.

" Смятам, че мога да бъда потребен за бранша, имам изясненост и стратегия ", приключи музикантът.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР