Калин Вельов, който беше номиниран от Бойко Борисов за министър

...
Калин Вельов, който беше номиниран от Бойко Борисов за министър
Коментари Харесай

Кандидат-министър на културата пак е ерген

Калин Вельов, който беше номиниран от Бойко Борисов за министър на културата, се усеща доста добре като ерген. Сърцето на известния музикант към момента е свободно, откакто преди време той се раздели с Диана, майката на към този момент 8-годишната му щерка Карина. Родителите на момиченцето обаче поддържат отлични другарски връзки и разделят по-равно времето и грижите си за него. 

“На първо четене е доста стряскащо за свободен музикант като мен, който е относително неотдавна в политиката, да му предложат да е министър на културата. Но мисля, че бих могъл да се оправя ”, беше коментарът на перкусиониста, на който Борисов предложи да покаже плочки зад барабаните. Извън закачките Калин в действителност е мускул до мускул – той върви на бокс и всеки ден натъртва на коремните преси, всяка събота и неделя е в планината. Пада си по втурване с колело в планината, каяк, кросов мотор, зимата е на ските, лятото – на сърфа. Вельов калява освен физиката, само че и духа си и по тази причина е уверен, че би поел почтено всяко предизвикателство. Той не се плаши от компликациите още от времето, когато учи в Ротердамската консерватория. Именно там схваща, че в основата на всичко е гения да водиш разговор.  

Твърди, че в политиката няма място за хора, които не чуват непознатото мнение. През 2017 година се кандидатира за народен представител за 44-ото Народно заседание. Тогава обаче не съумява да влезе поради преференция, която вкарва в Народното събрание различен претендент. През идващите три години е консултант на министъра на културата. И когато Джема Грозданова напуща Народното събрание, през юли предходната година му оферират депутатско място – точно на митингите и пандемията. Така един от основателите на група “Акага ” влиза в политиката. Пред годините Калин свири с “Медикус ”, Дони и Момчил, Лили Иванова, Васил Найденов, Георги Христов, Веселин Маринов, Стефан Вълдобрев, Графа, работи в “Каналето ”, “Ку-ку бенд ” и “Хъшове ”. Въпреки че сега със Слави Трифонов и неговия екип споделят разнообразни политически визии, той е безапелационен, че постоянно ще ги почита и ще останат другари. Неслучайно преди няколко месеца гостува в две излъчвания в малкия екран на Слави.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР