Кал Хупър избяга от провален брак, напусна изтощителната си работа

...
Кал Хупър избяга от провален брак, напусна изтощителната си работа
Коментари Харесай

Рецензия на книгата: „Ловецът“ е мрачна и лирична история за отмъщение, приятелство и лоялност в сблъсък

Кал Хупър избяга от провален брак, напусна изтощителната си работа в Чикагската полиция и се откри в Арднакелти, измислено село, сгушено в планините на западна Ирландия, надявайки се да откри малко успокоение.

Но в „ The Searcher “ (2020) на Тана Френч той открива, че Арднакелти не е гостоприемно място. Това е селска общественост, която е подозрителна към външни лица. Жителите му презират държавната власт и живеят по личните си правила.

Кал знае, че в никакъв случай няма да бъде един от тях, само че в този момент, в „ Ловецът “, откриваме, че той най-малко е толериран, трансфорат в няколко другари и даже откри обич с локална жена. Но новият живот, който е построил за себе си, е заплашен, когато Джони Реди ненадейно се завръща в града.

Джони, който е изоставил фамилията си преди години, е лъжец, чиито способности, както ни споделя създателят, включват „ вземането на всяка дума от личната си уста като благовестие “. Кал изпитва „ предпочитание да го погали “, само че животът на Кал в Арднакелти зависи от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР