Какво става с Матей Казийски и българския волейбол?Взел съм решение,

...
Какво става с Матей Казийски и българския волейбол?Взел съм решение,
Коментари Харесай

Огромна новина от Матей Казийски! Какво става

Какво става с Матей Казийски и българския волейбол?

" Взел съм решение, само че няма да ви кажа ". Това разгласи волейболистът Матей Казийски, който за следващ път не даде отговор дали ще облече още веднъж националната фланелка на България. Нещо повече - той е взел решение, само че няма да го каже.
-->
Звездата приказва в Севлиево, където организира открита подготовка в зала " Дан Колов ".

" Ще изчакам с каквито и да е уточнения, схванал съм се с хората от федерацията да оповестят те, когато имат вести. Нямам период, доколкото знам. Взел съм решение, само че няма да ви кажа. Не го върша преднамерено, с цел да има повече някаква еуфория. Не е елементарно, би трябвало да се обмисли добре... ", сподели Матей пред bTV.

По сходство на 2012 година, когато Матей и Радостин Стойчев се отхвърлиха от националния тим поради тогавашното управление на федерацията, по този начин и през днешния ден двамата бяха част от състезателен празник.

Универсалният състезател, който на 23 септември ще навърши 38 години, добави, че е обсъждал въпроса за завръщането си и с Радостин Стойчев. Освен това е безапелационен, че незавършена работа с националния ни отбор няма.

" Съвет не съм желал от него. Обсъждали сме тематиката и то неведнъж, имаме положително виждане за обстановката, само че когато си вътре е друго. Аз не съм афектиран и наскърбен. Не виждах смисъл. Не съм си тръгнал с чувството, че не съм направил нещо, тъй че нямам несъвършена работа ", добави първенецът.

Казийски, който през май покори волейболният връх в Италия за пети път с екипа на Тренто, не скри, че е имал дълги диалози със селекционера Пламен Константинов.

" Много говорихме, не знам дали има прецизен миг, в който ме е предиздвикал повече да се замисля. Тогавашното управление не ми остави вяра за бъдещето, в този момент виждам някаква смяна или най-малко предпочитание за такава ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР