Какво се случи до този час? Съпредседателят на Демократична България Христо

...
Какво се случи до този час?
Съпредседателят на Демократична България Христо
Коментари Харесай

Няма нужда от съд, майките да си разменят сменените бебета, казват Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов разгласи, че " нито ще търсят, нито ще одобряват поддръжка за политическо държавно управление, образувано по политическата логичност ". По думите му концепцията не е една мощ да излъчва личен кабинет без поддръжка за него.  " Представете си го като длъжностен кабинет, който не е излъчен от президента ", изясни Иванов вижданията си за третия мандат.

Лекарката от единия екип на Центъра за незабавна здравна помощ във Враца, дошъл на мястото на злополуката, в която почина 3-годишно дете, е дала позитивна проба за алкохол. Това оповестиха за Dir.bg от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

На 82-годишна възраст умря последният крал на Гърция Константинос Втори, съобщи Българска телеграфна агенция. Бившият суверен, който е братовчед на английския крал Чарлз Трети и кръстник на престолонаследника принц Уилям, е умрял от мозъчен удар, откакто седем дни е бил в реанимацията.

Българският тенисист Адриан Андреев продължава да впечатлява в квалификациите на Australian Open след победа с 6:4, 6:1 над Юрий Родионов във втория кръг. 21-годишният ни гений дебютира в пресявките на шампионат от Големия шлем, а към този момент е единствено на крачка от главната скица.

Кои са другите ваши мнения, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

 

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?

Германия дефинитивно се сбогува с телефонните кабини. Причината е, че те стават все по-непопулярни, а поддръжката им изисква от ден на ден средства. Чуйте повече в обедния новинарски Podcast. 

А какво ще кажете за това?

Подкрепяте ли замяна на заменените бебета без интервенция на страната? Ви питахме през днешния ден. До този миг превес има отговорът: ДА. 

Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар очаквайте във вечерните Podcast вести в 18.

 

 



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни на e-mail [email protected], като оставите име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР