Какво по-хубаво от това да прекарате спокойна вечер, настанени уютно

...
Какво по-хубаво от това да прекарате спокойна вечер, настанени уютно
Коментари Харесай

Плановете за тази вечер: Книга или хубав филм? Не - Синелибри!

Какво по-хубаво от това да прекарате спокойна вечер, настанени уютно на дивана с увлекателна книга в ръка или просто прекрасен филм? Ще ви кажа - да отидете на " Синелибри ". Или в случай че доста държите на комфорта на дивана си у дома, можете да си купите билет онлайн и да гледате, които филми от програмата пожелаете на тв приемника или преносимия компютър. Звучи повече идилично, нали? 

Тази година фестивалът по никакъв начин не изневерява на традацията и предлага обещаващи заглавия. Естествено, програмата всяка вечер звучи чудесно и евентуално доста от вас ще се чудят в кой ден тъкмо да отидат, с цел да подарят този празник на душата си. Аз персонално предлагам да не пропускате нито една. 



Ако нямате проекти за довечера, ето какво са планували от " Синелибри " за през днешния ден в зала " Люмиер " на НДК: Галавечер на Ирландия. Гостува Колъм Барейд, сценарист и режисьор на кино лентата " Мълчаливото момиче " - майсторска акомодация по описа Foster на Клер Кийган, която е и тазгодишното предложение на Ирландия за " Оскар ". 

В РЦСИ " Топлоцентрала " от 19.30 ч: Премиера на кино лентата на Валери Йорданов " Шекспир като улично куче " в наличието на екипа и със специфичното присъединяване на груа No More Many More. 

Програмата е прелестна, а ние постоянно имаме потребност от глътка свежо кино! А най-хубавата вест е, че ще имаме опцията да избираме от страхотни заглавия всяка вечер чак до 30-и октомври. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР