Какво по-хубаво начало на лятото от получаване на заслужено отличие

...
Какво по-хубаво начало на лятото от получаване на заслужено отличие
Коментари Харесай

Български зеленчуци станаха „Продукт на годината“ 2020

Какво по-хубаво начало на лятото от приемане на справедливо отличие в конкурс, който е международно одобрен стандарт за потребителско доверие и самопризнание за усърдна работа и въвеждане на редица нововъведения в интерес на клиентите. Така BILLA отбелязва настъпването на обичания на всички топъл сезон, изобилен от вкусни и свежи оферти за всяка софра. Отличията са следващото доказателство за сполучливото партньорство на комерсиалната верига с локални производители.

Общо 5 са премиите на BILLA България в интернационалния конкурс за нововъведения в потребителския бранш „ Продукт на годината “. Престижните оценки получиха мобилното кулинарно приложение „ BILLA Кулинариум “, както и 4 продукта от личната марка на веригата „ BILLA Градини “ – листно зеле кейл, лилави картофи, домати – вид „ Албенга “, и тиквички – вид „ Ротондо “, създадени от български фермери.

Всички отличени артикули се отглеждат от български производители като част от дълготрайната самодейност на веригата - BILLA Градини. В рамките на плана се създават свежи и качествени български плодове и зеленчуци в над 150 градини, оранжерии и лозя. Всички артикули са отгледани по специфична стратегия за понижаване на пестицидите, тъй че с изключение на вкусни, са и чисти и здравословни.

Листното зеле кейл е същинска иновация! То е с понижено количество пестициди или даже без остатъчни такива. В „ BILLA Градини “ се отглежда и първият в света виолетов картоф, който е извънредно богат на антиоксиданти. Натурално сладкият усет и нежна текстура на доматите – вид „ Албенга “, и тиквичките – вид „ Ротондо “, ги прави подобаващи за всяко ядене.

Кулинарното приложение BILLA Кулинариум пък завоюва в категория „ Мобилно кулинарно приложение “. С многообразие от над 400 видео предписания и комфортни функционалности то оказва помощ на потребителите да подготвят неустоимо вкусни ястия за всеки мотив. Приложението е създадено, тъй че да дава отговор на потребностите и условията на модерните хора, като предлага елементарно търсене по основни думи, подготовка малко по малко, комфортни описи за извършване на покупки, секция обичани и личен кулинарен календара, секция Акции в BILLA и функционалност „ Най-близката BILLA “. Едно от огромните преимущества на приложението е, че в обособена секция всеки месец се показва по една нова специфична авторска рецепта на началник Виктор Ангелов.

Конкурсът „ Продукт на годината “ цели да насочи потребителите към най-новите оферти на пазара и да отличи производителите за качеството и нововъведенията, осъществени в продуктите им. В него могат да се включат артикули и услуги, които показват нововъведения, свързани с функционалност, дизайн, опаковка, състав и други Печелившите се дефинират от потребителите, които вземат участие в без значение национално представително изследване измежду 2000 респонденти в страната, осъществено от авторитетна изследователска организация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР