Какво не трябва да забравяме на 23 септемвриПочистете къщата, освободете

...
Какво не трябва да забравяме на 23 септемвриПочистете къщата, освободете
Коментари Харесай

Денят на щастливото равновесие

Какво не би трябвало да забравяме на 23 септември Почистете къщата, освободете се от неприятните мемоари, пребройте жълъдите
 

Време е да се събират плодовете, в директен и в метафоричен смисъл, дарени ни от отминалото лято. Да се направи разбор на всичко реализирано досега и да се фокусираме върху бъдещите си проекти през идващите три месеца. Равноденствието символизира битката сред положителното и злото, сред тъмнината и светлината.
-->
Тази година то настава на 23 септември тъкмо в 8,49 ч. сутринта. Датата, която совите чакат с неспокойствие, само че поклонниците на слънцето се опасяват. И за това има основателна причина: от този момент навлизаме в есента и ще губим приблизително по 4 минути слънчева светлина всеки ден до 22 декември, когато настава зимното слънцестоене.

Есенното равноденствие носи астрономическата есен, само че не и носталгията. Това е доста мощен енергиен ден, изпълнен с позитивни трептения, по време на който се вършат молебствия, медитации или други духовни практики, активиращи силите. Затова и някои го назовават щастливото равноденствие.
Време е за значимите решения
А помощ ще ни даде Слънцето, което е във Везни, тъй като това е конфигурацията, която задава структурата на връзките и партньорствата, задейства нуждата от естетика, направлява ни по какъв начин да излезем дипломатично от комплицирани житейски обстановки. Всъщност, най-силната страна на Везните от целия зодиак е, че те се оправят най-добре с партньорствата. Зачитат позициите на другите, търсят публичното мнение, а не държат единствено на персоналната преценка.

Тези астрологични въздействия задават и наклонността за идващите три месеца - избор, промяна и взимане на решения.

Затова и денят на есенното равноденствие е съвършен за започване на нови планове или за привършване на от дълго време планувани задания

Добре е да приветствате изгрева и залеза.
Намерете време за час разходка сутринта или вечерта
Направете физически извършения, изключително сутринта, с цел да активизирате своята енергетика.

Който практикува йога и знае поздрава към Слънцето, належащо е да направи най-малко 3 рунда Сурия Намаскар. Благодарете на Вселената за всички хубави неща, които сте получили досега.

В деня на есенното равноденствие, когато природата е в естетика, послушайте интуицията си и последвайте зова на сърцето си. Това може да ви помогне да вземете положителни решения. Използвайте този ден да се освободите от сложните мемоари и ненужните страсти, намерете сили да простите.  Освободете се и от ненужни движимости, почистете, подредете и хармонизирайте пространството към себе си. Фокусирайте се върху своите цели и стремежи, анализирате дали е вярна посоката, в която вървите. Направете съответни проекти за деяние.

Не се поддавайте на меланхолия, запазете радостно въодушевление. Емоционалната естетика оказва помощ за привличането на шанс и разцвет през цялата зима.

Непременно почистете дома си. Освежаването на домашно пространство може ще притегли позитивната сила. Вдигнете завесите, с цел да пуснете слънчевата светлина в дома си. Светлото и проветриво пространство предизвиква благосъстоянието.

От древността денят на есенното равноденствие се употребява като прогноза за зимата.

Ако на 23 септември е слънчево, очаквайте късно захлаждане. Това може да бъде превъзходен сигнал за тези, които възнамеряват да се насладят на топлата есен дълго време и да не бързат с подготовката за зимата.
Ако на този ден има доста жълъди
се чака снежна зима. Съберете ги, с цел да сте подготвени за насладите на зимата, а не за несгодите.

Ако огледате върбите и те са с окапали листа, това е сигурна прокоба, че се чака студена зима. Проверете отоплението и бързо стегнете топлите облекла.

Дори да не вярвате в знаците, не пропускайте да се насладите на този ден, да откриете същинските си стремежи, да намерите вътрешната си естетика и да си обещаете, че каквито и провокациите да се изправят през есента и зимата, мисълта за новото начало и пролетта постоянно ще си зарежда с нова мощ.

И не забравяйте - идната точка за сверяване на вътрешната посока за всеки идва чак след 3 месеца - на 21 декември, когато ще настъпи Зимното слънцестоене. Тогава Слънцето ще навлезе в Козирог, астрономическата зима ще е реалност, а с нея и приближаването на Коледното знамение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР