Какво като другите страни в ЕС са предоставили военна помощ?

...
Какво като другите страни в ЕС са предоставили военна помощ?
Коментари Харесай

Вигенин: Нито НАТО, нито ЕС са искали от България оръжие за Украйна

" Какво като другите страни в Европейски Съюз са дали военна помощ? От нас никой не е желал такова нещо - нито от НАТО, нито от Европейския съюз. Украйна може да желае всичко, само че ние в Българска социалистическа партия считаме, че от позиция на спецификата, на това, че Народното събрание ръководи от името на българските жители, не от името на Украйна, е редно да се съобразим с преобладаващото мнение у нас.

Това сподели Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

По мотив двамата претенденти от ръководещите за шефове на Българска народна банка - Андрей Гюров и " Продължаваме промяната " и Любомир Каримански от " ИТН " той разяснява, че това е неточност. Според Вигенин към момента има вид да бъдат оттеглени и двете кандидатури и да се откри нов претендент, подсилен от всички партии в обединението.

В същото време и държавно управление и парламент имат доста ясна позиция по този спор. Подкрепихме със забележителна филантропична помощ Украйна, а считам, че можем да създадем и още повече ".

Със своите позиции Българска социалистическа партия оказва помощ ръководещата коалиция да има по-адекватни позиции, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия заместник-председателят на Народното събрание от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин. Според него сложността на обединението и фактът, че съставлява разнообразни браншове от обществото, я прави по-силна. " Като търсим общото, вършим политика, която се употребява с поддръжка от обществото ", разясни Вигенин.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР