Какво искат жените? Екзистенциален въпрос, който стои в основата на

...
Какво искат жените? Екзистенциален въпрос, който стои в основата на
Коментари Харесай

Какво искат жените? Нов чифт обувки

Какво желаят дамите ? Екзистенциален въпрос, който стои в основата на доста проблеми в актуалното общество и хиляди разрушени илюзии и сърца. Истината е, че множеството ни претенции са извънредно елементарни , въпреки и изцяло неразбираеми за половинките ни . Те като че ли не схващат от подмятания, а когато станем директни в настояванията си, се трансформираме в невротични луди, които не знаят какво желаят.

Понякога нещата са напълно елементарни. Имам потребност от нов чифт обувки – закупувам ги . Дефиницията на потребност никак не желая да я разясня, тъй като в случай че навлезем в етимологията й ще стане ясно, че изобщо не би трябвало да си помислям за нови обувки.

Затова –  без да се възнамерявам, вземам решение и си закупувам едни готини обувки, ей по този начин , с цел да ми стане по-хубаво. Равносилно е на визитата при психолог, само че най-малко по-късно ти остава нещо материално, което да ти припомня, че живота е пъстър и прекрасен. Особено в случай че си обута в готини и ярки обувки през зимата. Нямам потребност от утвърждението на никого – изключително неговото . Той в никакъв случай няма да разбере за какво една жена има потребност от повече от един чифт обувки на сезон, а и няма потребност, стига да не повдига тематиката в никакъв случай. И да е ясно – когато той си купува следващата джаджа или инструмент, на мен даже не ми хрумва да запитвам защо му е. Просто знам, че и той има потребности, които аз в никакъв случай няма да схвана .

 
Какво желаят дамите? Един час успокоение, диван и чаша вино

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР