Какво е подготвила съдбата за различните знаци от зодиака през

...
Какво е подготвила съдбата за различните знаци от зодиака през
Коментари Харесай

Таро хороскоп за октомври: Ето кои зодии трябва да се доверят на интуицията си този месец

Какво е подготвила ориста за другите знаци от зодиака през идващия месец? Картите Таро знаят отговора.

Овен
Карта Таро: Принцеса на дисковете

Овен, за вас октомври ще бъде спокоен и обмислен. Месец на непоклатимост и благоденствие. Но това е мъртвило пред стихия – в съзнанието ви се въртят доста хрумвания, които към момента чакат реализация. Важно е да не бързате. Месецът ще бъде изпълнен с приятни изненади и прекарвания. Някои представители на знака може да научат страхотни вести за предстоящото попълване в фамилията.

Телец
Карта Таро: Рицар на чашите

Телци, през октомври ще блеснете в целия си искра. Благодарение на естествения си сексапил, харизма и сладкодумство, бързо ще постигнете задачата. Не мълчете. Имате концепция – споделете я, ще бъдете оценени. Месецът е доста прочувствен и сетивен за вас. Препоръка от картата таро: доверете се на интуицията си, тя ще ви помогне да стигнете до крайната точка елементарно и без изпитание.



Близнаци
Карта Таро: Принцът на мечовете

Близнаци, във вашия октомври има доста мисли, разбори и най-малко страсти. Хиляда и една хрумвания заливат съзнанието ви, а ентусиазмът и желанието да се реализирате ви водят най-вече. Но преди да продължите с осъществяването на дилемите си, коства си да претеглите всички плюсове и минуси. Изключете страстите си и погледнете сериозно на нещата. Вие ловко отделяте „ житото от плявата “ – това ще ви помогне да вземете вярното решение.

Рак
Карта Таро: Унищожение (10 меча)

Въпреки плашещото име на картата, тя е знак, че е време да надделеете над страховете си. Сега е моментът да си зададете въпроса от какво в действителност се страхувате. Може би всичко това са клопки на вашия разум и зад тях няма нищо ужасно. Вземете си отмора – даже няколко дни измежду природата ще ви оказват помощ да разберете какво желаете и по какъв начин да го постигнете.



Лъв
Карта Таро: Провал

Лъвове, през октомври настроението е упадъчно. Изглежда, че нищо не върви и че нищо няма да се получи. Миналият опит не ви разрешава да се движите свободно и ви задържа в остарялата рамка. Не гледайте обратно, простете на себе си и на другите за неуспехите и можете да съумеете. Това важи както за взаимоотношенията, по този начин и за работата.
Що се отнася до материалната страна, пробвайте се да не давате заем. И е по-добре да имате въздушна възглавница – може да се появят непредвидени разноски.

Дева
Карта Таро: Щастие (9 чаши)

Дева, през октомври ще бъдете завладени от буря от приятни страсти. Събитията, които ще се случат този месец, ще ви повдигнат до върха на щастието. Изключителна наслада, извор от позитивни страсти, възприятие на надълбоко задоволство, оптимизъм, самодоволство, реализиране на по-високи цели, религия в по-светло бъдеще, обич.
Време, в което искаш да се събудиш, да пееш, да споделиш възприятията и добротата си с всички към теб.



Везни
Карта Таро: Принц на жезлите

Не октомври, а същински " пожар " във Везните. Енергията прелива, желаете всичко едновременно – на отмора, мъж, работете дейно и правете поправки. Енергията е доста добра, само че с цел да постигнете това, което желаете, ще би трябвало да сте търпеливи, да издишате и да се опитате да насочите цялата си мощ към една точка.

Скорпион
Карта Таро: Похот (Големи Аркани)

Скорпиони, имате прелестен огнен октомври. Месец, цялостен със пристрастеност и огън. Каквото и да предприемете, несъмнено ще съумеете. Всички ваши желаия ще се трансфорат в действителност, просто би трябвало да сте малко търпеливи и да положите старания. И тогава успеха ви е обезпечена. Това важи и за работата, и за финансовата страна, и, несъмнено, за любовта. Чудесно време да излъчите сексуалността си - посещавайте фитнес залата, ходете на танци, които ще ви оказват помощ да се освободите от отрицателната сила, купувайте красиво долни дрехи, в което ще се чувствате 100 % жена.



Стрелец
Карта Таро: Лукс (4 чаши)

Стрелци, октомври е добър месец за вас. Ще се почувствате малко неудовлетворени. Всичко, което имате, към този момент не ви доставя такава наслада, както преди, желаете „ повече и повече “. Основният съвет от картата: наслаждавайте се на всеки ден на това, което ви заобикаля. Подходящ месец да се отдадете на първокласни покупки като бижута или мечтана рокля, която ще ви накара да се почувствате ослепителна.

Козирог
Карта Таро: Удоволствие (6 чаши)

Козирози, вашият октомври е обвързван с наслада, позитивизъм и дарба да се „ радвате на дребните неща “. Отлично въодушевление, лекост, радостни срещи, развлечение и мощен смях. Страхотно време за творчество. Ако сте загрижени за персоналните си връзки, то тази карта е тъкмо за вас – тя е деликатност, топлота, " пеперуди в стомаха ", влюбване и флирт. Що се отнася до работата, картата на удоволствието символизира възприятие на задоволство от изпълнените задания, приятни радостни промени, свързани с професионални действия, или приятна връзка в екип.

Водолей
Карта Таро: Принцеса на чашите

Октомври ще бъде месецът на възприятията за вас. Времето, когато можете и би трябвало да изхвърлите всички насъбрани страсти. Препоръка от картичката – обърнете внимание на желанията си, оставете се да бъдете поглезени от дребното момиченце вътре във вас. Какво ще бъде, вие решавате – ново облекло, пътешестване или среща с обичаните ви приятелки. Освен това през октомври е значимо да се обкръжите с хора, които могат да ви поддържат и изслушват. В персоналните връзки тази карта символизира деликатност, интервала на бонбонени букети, романтика и фантазии.

Риба
Карта Таро: Печалба (9 диска)

Риби, получихте " наградния бранш на макарата " - страхотна карта! Той носи със себе си отваряне на нови вероятности, повишаване на известността измежду работния екип, огромен план, който ще има потребен резултат. Това може да бъде огромна еднократна сума пари: бонуси, бонуси, възобновяване на налози и други непредвидени огромни заплащания. Като цяло нещо, което може да се пипне. Както и приятни запознанства и срещи, зад които може да стои освен другарство, само че и опция да се построи нещо свястно и мощно.



 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР