Какво да кажа? Видяхме изпълнение от най-висш порядък в световната

...
Какво да кажа? Видяхме изпълнение от най-висш порядък в световната
Коментари Харесай

Видяхме изпълнение от най-висш порядък в световната история

Какво да кажа?
Видяхме осъществяване от най-висш порядък в международната история. Което докара действително до промени в международния геополитически климат. Които се чакаха, подготвяха се отдавна. Изненадани са единствено тези, които не следват събитията и които ги схващат през призмата на западната агитация.

Реакциите на Запада не са изненада.
Тези реакции издават, ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ИЗНЕНАДАН ОТ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА ДОНБАС КЪМ РУСИЯ. Което потвърждава тезата ми, че този международно значим стратегически ход е бил утвърден от Съединени американски щати. Вероятно още в юни 2021 година.

Реакциите в България са изненада.
Не е изненада, че Киро Неграмотното не може да чете и написа, срича повече от първолак. Той е необразован и на британски език, макар канадското му поданство. Не може тъкмо 3 фрази да напише в Туитър, в които да не направи 10 правописни, синтактични и смислови неточности. Това не е изненада.
Изненада е реакцията на Бойко Борисов, който развълнувано разкритикува Путин. Тази реакция пришива ГЕРБ към Радев и ПППП повече от всичко, което бистрим до момента.

Аз надълбоко се колебая, че българският управнически хайлайф сега, изключително кабинета на Мики Маус, са разбрали речта на Путин. Дори се колебая, че са я слушали или прочели. Такава тирада за тях е като интегрално уравнение за дете в 3-ти клас. Безсмислено е да очаквам реакции.

Същото мисля за евроинтегрираните българи. За тях това е боза.
Не е по този начин обаче за тези българи, които знаят и схващат Русия. Те са болшинство!

Съмнявам се, че в Западния хайлайф има даже една шепа хора, които са разбрали какво стана и какво се сподели. Говоря за ръководителите! Разликата в равнището на Владимир Путин и всички западни водачи взети дружно е неописуемо, невъобразимо, несъизмеримо и по тази причина съгласно мен ненужно да се разисква.

Сега ще кажа основното значимо все още.

Първо за речта на Путин.

Слушала съм доста негови речи през годините. Познавам стила му, мощните и слабите му места в речите, познавам кои неща го радват и кои не. Познавам кои неща в речите самичък ги е писал или одобрил и кои не са му приятни, евентуално наложени от други.
Такава тирада в никакъв случай не е държал!
Никога!
Никога!
Това евентуално е върхът на кариерата му като президент на Русия в бурните времена на световна демократична международна тирания, в която Русия беше извадена от устата на ламята безусловно в последния момента преди челюстите да се затворят. Той сигурно ще остане в историята като избавител на Русия. При всичките му недъзи, залитания и контрасти. Той не е съвършен, само че е най-хубавото допустимо за момента.

В тази тирада Путин нокаутира международната световна система.
Той сподели неща, които никой водач на планетата не си е разрешавал да каже на Запада право в очите. Той разсъблече целия глобализъм и го остави през днешния ден, 22.02.2022, по бели гащи, а някои структури са и без гащи.
Той разкри методите, задачите и дейностите на незаконния англо-саксонски световен модел, който е налаган в света от 100 години насам. Той обезсмисли НАТО като ги упрекна в това, което те вършат, а се вършат, че не го вършат.

В тази тирада Путин сподели неща от съветската и руска история, които в никакъв случай не са казвани обществено от такива високо равнище! Неописуемо беше това историческо показване на образуването на Украйна! Обвини Ленин, Сталин и Хрушчов във водене на антидържавна политика и сподели нещо доста значимо, по-късно ще ви го кажа. Такова политическо заявление е нечувано събитие в съветската история!
Той прегледа историята към Украйна с такава прецизна дълбочина и толкоз уместно за случая, че аз просто останах без думи. Цял век история предаден по понятен пълнокръвно осмислящ метод, такова нещо аз не съм виждала.

В тази тирада Путин изобличи Украйна като това, което тя е – страна без държавност, народ без татковина, колония, а не страна. И доста ясно сподели къде е коренът на Украйна, той е в Русия, без значение какъв брой ужасяващ е този отговор за мнозина!

В тази тирада Путин отбрани политиката си, личната си значимост и историческата си роля по брилянтен метод! Никой съветски водач до момента не е правил такова нещо.
По време на съвета преди речта всички съветски либерали членове на съвета са лазили по стомах през Путин. Това осъждам аз по изявленията им. И Медведев, и Мишустин, и Матвиенко – видях суматоха и боязън за кожата си.
Не дръзвам още са кажа такова нещо, само че ми се коства, че вчерашната тирада на Путин, снощната, беше доста мощен антиглобалистки удар върху съветската западна каста.

Второто, което желая да кажа по речта и което съгласно мен е супер значимата точка в цялата работа е следното.

В ТАЗИ РЕЧ ПУТИН ОЧЕРТА БЪДЕЩИЯ ВИД, ФОРМА И СЪДЪРЖАНИЕ НА РУСИЯ.
От А до Я
Засега единствено по този начин мога да го кажа, тъй като ми би трябвало време да го проучвам. Такъв размер материал с такова грамадно значение не се случва постоянно и ще изисква доста време.

Накрая желая да кажа основното за следствията.

Сега в света ще има резултат на доминото с териториалните искания на доста места. Ще забележим страни в разбъркване. Това е неизбежно.

Другото и последно към този момент е доста значим извод, който визира България директно, още през днешния ден.

ЗАПАДЪТ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПОДДЪРЖА ДОСЕГАШНОТО АНТИРУСКО СТАТУКВО.
ЩЕ ПРОМЕНИ ОТНОШЕНИЕТО СИ.
ЩЕ ПРЕДАДЕ СВОИТЕ ПОДЛОГИ Пожарна охрана МЕСТА.
МОЖЕ БИ НЯМА ДА ИМ СПРЕ ПАРИТЕ, ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО, НО ЩЕ СПРЕ МОРАЛНАТА ПОДКРЕПА ЗА ТЯХ.

Причините за това ще обясня в допълнение.
Западът просто не може да продължи по този начин.

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР