-Какви събития сте предвидили в рамките на кампанията? -Акцентираме на

...
-Какви събития сте предвидили в рамките на кампанията? -Акцентираме на
Коментари Харесай

Габриел Вълков пред ФАКТИ: На България ѝ е необходима подготвена партия като БСП

-Какви събития сте планували в границите на акцията?

-Акцентираме на спорта и здравето на младежите. На терен планираме да излъчваме мачове от Еропейското състезание по футбол, тъй като до момента в който цяла Европа играе футбол, ние се приготвяме за идващото ръководство на България и политическата непоклатимост на страната. Именно поради това каним всички младежи на мач. Докато той тече, можем да си поговорим и малко за политика, тъй като имаме вяра, че младежите би трябвало да сме тези, които взимаме решенията за нашето бъдеще в България. Също по този начин на 20 юни планираме маратон и състезателен ден в Южния парк - София, където да срещнем жителите с нашите претенденти за народни представители. Играейки забавни игри с кандидат-депутатите, хората ще имат опция да си поговорят с тях и да ги срещнат с проблемите, които срещат в страната, с цел да могат те да се борят за тяхното решение в идващия парламент.

-Кои са приортетите на младежката организация сега?

-Социални политики ориентирани към младите са ни приоритет. Само по този метод, ще успеем да задържим младежите у нас. Ще се борим за превръщане на отрицателната наклонност за понижаване на популацията на България и демографската рецесия. Това ще стане, посредством съответни ограничения, които младите социалисти ще отстояваме през идващите 4 години.
 Габриел Вълков пред ФАКТИ: На България ѝ е нужна готова партия като Българска социалистическа партия

-Вие имате лична стратегия за развиване в границите на партията, кои са акцентите в нея?

-В нашата стратегия сме заложили на 4 съществени целта:

Работни места и обществена правдивост - това ще обезпечи на младежите сигурност и непоклатимост, с цел да останат в България, а не да търсят реализация в чужбина.

Образование и просвета - с цел да може България да построява културно готови и образовани младежи, които да градят в същия дух и идните генерации.

Технологии и нововъведения - по този метод ще създадем реализация на младежите на високо софтуерно и конкурентноспособно равнище по отношение на Европа и света.

Спорт и околна среда - с цел да живеем в едно по-здравословно, физически интензивно и щастливо общество в България

-Каква е оценката ви за дейностите на службния кабинет?

-Според мен, служебният кабинет прави отлична работа. По статистики се вижда, че това е едно от най-харесваните държавните управления на България през последните 30 години. Справят се повече от добре с битката против корупцията у нас, която е пропила държавния уред през последните 10 години, откогато Бойко Борисов е отпред на страната ни.

-Възможно ли е да се повтори следизборния сюжет от април?

-Силно се надявам да не се повтори същият сюжет, тъй като той е нездравословен за България. Вярвам, че този път българите ще създадат по-добър избор. На България ѝ е нужна постоянна и кадрово готова партия като Българска социалистическа партия, която да се нагърби с тежката отговорност да отстрани досегашният модел на ръководство на страната. Само към нас може да се построи едно мощно държавно управление, което да организира тази борба, с цел да не се върнат назад диктатурата, репресиите и корупцията в България.

С Габриел Вълков беседва Сребрина Гаджева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР