Какви са шансовете ГЕРБ да състави правителство и може ли

...
Какви са шансовете ГЕРБ да състави правителство и може ли
Коментари Харесай

Борисов отново премиер? Бомба от Десислава Атанасова

Какви са възможностите ГЕРБ да сформира държавно управление и може ли още веднъж Бойко Борисов да е министър председател? Отговор на тези въпроси даде шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

-->
" Избирателите споделиха, че не дават болшинство на нито една партия и споделиха, че желаят да намерим допирни точки и цели, по които да се разберем. Омръзнало им е от избори и опълчване. Предложихме нещо, може би, ексцентрично. За мен странното, което наподобява и неполитически, е някой да откаже разговор ", изясни Атанасова.

Тя е безапелационна, че с " Възраждане " няма по какъв начин да се сформира държавно управление, тъй като желае да води друга геополитика от тази на ГЕРБ.

" Много е значимо това, което и Борисов сподели, че би трябвало всички политици, изключително в Народното събрание, да си дадем сметка дали сме подготвени да създадем отстъпки за устойчиво и работещо държавно управление. От страна на ГЕРБ - опитваме. ”, сподели Атанасова.

Борисов не е депутат и няма да бъде номинацията за министър председател на ГЕРБ, заяви тя.

Вчера прочетох, че от Политическа партия оферират да се водят обществени диалози и те да дефинират участниците и в този момент са желали Борисов да взе участие в договарянията. Те го чегъртаха, арестуваха и споделяха, че мястото му е в пандиза. Сега внезапно са осъзнали, че ГЕРБ е Борисов и Борисов е ГЕРБ и единствено гласоподавателите му могат да кажат по кое време няма да взе участие в българската политика ", сподели още Атанасова.

Депутатката от ГЕРБ съобщи, че все още не се разискват имена за премиерския пост, само че изрично отхвърли слуховете, че тя е измежду претендентите за тази позиция.

" Изобщо тематиката за предстоящ министър председател не стои на дневен ред сега. Искаме да търсим единодушие по значимите тематики. Премиерът има значение, само че има ли значение да се търси единодушие в тази конюнктура? Има, несъмнено и в случай че всички го осъзнаят ”, безапелационна бе тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР