Какви бяха някои от обещанията на кандидати за депутати по

...
Какви бяха някои от обещанията на кандидати за депутати по
Коментари Харесай

Предизборните обещания на някои от кандидатите за депутати



Какви бяха някои от обещанията на претенденти за депутати по време на предизборната акция?
„ Докато има Covid-19 българските пенсионери ще получават по 50 лв., в случай че ГЕРБ ръководи “, сподели Бойко Борисов.

Средната работна заплата да е най-малко 1000 евро . До 2025 ние можем да достигнем напредък на Брутния вътрешен артикул и цифрата в края на мандата да бъде 100 милиарда евро “, съобщи Томислав Дончев.

Пламен Данаилов и Теодора Пенева от „ ИТН “ дадоха обещание:

" Необлагаем най-малко, който ще остави едни най-малко 500 лв. на годишна база разполагаеми . Семейно подоходно облагане - най-малко още 500 лв. на година.

Еднократна помощ за всички възпитаници от всички класове, потребителска помощ за новородени деца в размер на 24 минимални работни заплати за седем години. Намаляване на разликите сред минимална и оптималната пенсия “.

„ Със сигурност, в случай че идващият парламент има по-дълг живот, ще има нов закон за медиите “, сподели Тошко Йорданов от „ ИТН “.

Корнелия Нинова съобщи:

" Шоково нарастване на приходите, преизчисляване на пенсиите, понижаване на Данък добавена стойност за медикаментите на 9%, необлагаем най-малко от 500 лв. за всяко дете на работещи родители . Майчинството за втората година да стане 10 минимални работни заплати - това са 6 хиляди и 500 лв., учебниците, детските градини и медикаментите за деца до 14 години да са безвъзмездни, нарастване на минималната заплата, оттова нарастване и на междинната ще последва ".

Мая Манолова от " Изправи се. Мутри вън “ съобщи:

„ Минималната работна заплата да стане 1250 евро в края на идващия мандат. Всички пенсии да бъдат преизчислени. Подкрепа на фамилии за второ и трето дете. Специално държавно финансиране за всички, които са с понижени обороти . Защита против високите сметки за ток и парно. Промени в Конституцията, които да дефинират мястото на прокуратурата “.

Букетът с обещания на " Демократична България ":

„ Средната заплата в България да стане 2300 лв.. Да се удвои междинната пенсия, пари ще има “.

„ Влезем ли във властта това ще едно от първите неща, които ще създадем - детска болница “.

„ Ръководните постове в службите да минават на полиграф за преданост към страната “

Станислав Анастасов от Движение за права и свободи:

" Да вкараме ресурса на водородните технологиите и да създадем покачване на приходите, което не носи след себе си инфлация “.

Председателят на партия " Българско лято " Васил Божков:

„ Ние ще освободим българите от грижите за бита, да пътуват на екскурзии по света и да нямат грижи за утрешния ден “.

Председателят на партия „ Движение 21 “ Татяна Дончева съобщи:

„ Измитане на модела ГЕРБ, изваждане на лалугерите от дупките “.

Николай Хаджигенов от " Изправи се. Мутри вън " разяснява:

Борисов единствено едрите му действия, които са станали известни през последните години са десетки, ще търпи присъди отнемане от независимост и идващите 200 години ще живее при бай Ставри . Това е правораздаване “.
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР