Каква жестокост! Любов, ревност, лудост или нещо друго? 4 пъти е

...
Каква жестокост! Любов, ревност, лудост или нещо друго?
4 пъти е
Коментари Харесай

Нечувана жестокост! Орлин удушил Евгения с фолио

Каква свирепост! Любов, ревнивост, полуда или нещо друго?

4 пъти е омотал със стреч фолио главата на брачната половинка си Евгения брачният партньор й Орлин Владимиров, стана ясно в Софийския градски съд. Там прокурор Чавдар Желязчев описа по какъв начин е осъществено закононарушението, написа "



Двамата се скарали, евентуално поради ревнивост, и Орлин се нахвърлил на Евгения, душил я с ръце, а дамата припаднала. Владимиров помислил, че я е умъртвил и омотал главата й във фолио, като покрил устата и носа. Всъщност в този миг дамата била жива, въпреки и в безсъзнание. Задушила се от фолиото, а Орлин извикал татко си Пламен. Двамата сложили тялото на Евгения в куфар, а Пламен го качил на мерцедеса си.

60-годишният някогашен чиновник на ДАНС захвърлил куфара с натрупа в тресавището, покрай пернишкия Топлоелектрическа централа.

Кървавият случай се разигра на 13 октомври, само че в продължение на месец Орлин твърдял, че жена му е изчезнала. На 13 ноември обаче охранители от ТЕЦ-а се натъкнали на натрупа при обход на региона. Баща и наследник били извикани в Столична дирекция на вътрешните работи, където създали признания. Това обаче станало, преди да бъдат упрекнати, по тази причина показанията не са част от делото.

" Искам да потвърдя, че направихме цялостни признания и скърбя за осъщественото ", сподели Орлин. Баща му Пламен помоли за по-лека мярка, защото страдал от няколко болести.

Съдия Христинка Колева обаче ги остави в ареста. Двамата могат да апелират пред Софийския апелативен съд на 23-и ноември.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР