Каква е тайната на вечната младост? Човекът, който знае отговорът

...
Каква е тайната на вечната младост? Човекът, който знае отговорът
Коментари Харесай

Как да си Кралица на красотата през студените месеци

Каква е тайната на безконечната младост? Човекът, който знае отговорът на този въпрос, евентуално би станал милионер. Със сигурност обаче тя не се крие в ботокса и филърите - нападателни и остарели процедури, които скоро би трябвало да останат в предишното. " Много ще се веселя естествената хубост още веднъж да стане съвременна, " споделя Яна Средкова, а самата тя е доказателство за това.
 Снимка 506039

Мисис България 2018 е наясно, че хубостта би трябвало да идва от вътрешната страна. Затова залага на здравословно хранене, доста придвижване и едни от най-иновативните антиейдж процедури, които се оферират на доста малко места в България.

Естетичен център е едно от тях, с помощта на апаратите си Morheus8 и Forma, и екипа си подготвени терапевти. Самите процедури съставляват нежно загряване на кожата чрез радиочестотен ток, а резултатът е стимулиране на производството на личен колаген, равнене на тена, изглаждане на несъвършенствата на кожата, изтриване на тъмни кръгове и торбички под очите.
 Снимка 506044

Коя е подобаващата за нас ще научим след безвъзмездна консултация на място, въпреки че с наслада бихме пробвали всичко, което е пробвала Яна Средкова - дипломат на хубостта на Reina.

В кой миг една жена би трябвало да се замисли за антиейдж процедури?

Грижата за кожата е значима във всяка възраст, само че към 33-35 години би трябвало да стартираме да поставяме по-сериозни антиейдж грижи. Производството на колаген в тялото тогава понижава, появяват се фините бръчици, кожата става по-увехнала.
 Снимка 506041

С какво прекарването ви в Reina e по-различно и неповторимо?

Когато пристигнах за първи път, ме впечатли уютът тук, съвсем домакински. С всичко ми подхожда - новаторските способи, които се оферират, самостоятелното отношение към всеки клиент.

Важно ли е по какъв метод ви възприемат близките и по какъв метод антиейдж процедурите са значими за самочувствието на една жена?

За мен е значимо по какъв начин ме възприемат близките, само че е значимо и по какъв начин се схващам аз самата. Тъй като съм суетна жена, би трябвало да се усещам удобно сама със себе си. Както се чувстваш, по този начин те виждат и близките.
 Снимка 506040

Кои процедури в Reina ви впечатлиха?

Изпробвала съм Hydrafacial - очарована съм от резултата, тъй като кожата ми се усеща мека, лека, хидратирана и почистена. Подложих се и на процедурата за мигновен лифтинг Forma - доста прелестно прекарване като масаж на лицето, даже съвсем заспах на кушетката.

Знам, че това е освежаваща тена процедура, която холивудските звезди употребяват преди събития. Аз не бях тръгнала за събитие, само че няколко другари, с които се видях след нея, ме попитаха на какво се дължи свежият ми тип. Това приказва задоволително за качеството й. Сега ми следва по-сериозната Morheus8, за която ще опиша в допълнение.
 Снимка 506043

По какъв различен метод една Кралица на хубостта като вас се грижи за външния си тип и положителното си здраве?

Освен хубавите процедури в Reina, се храня здравословно, което е от значително значение за положителното положение на кожата.
 Снимка 506042

Във време, в което полезностите за естествената хубост и това да бъдем себе си се завръщат, какъв е вашият съвет и вашето обръщение към всички дами и девойки?

Да се грижат за себе се и за външния си тип, да се доверяват на професионализма и новаторските технологии като тези в Reina. Крайно време е ботоксът и филърите да останат на назад във времето, защото доста млади девойки прекаляват с тях.

До края на месец ноември клиентите на Reina употребяват 20 % отстъпка на антиейдж процедури

София, бул. " Александър Стамболийски " 130-132, тел: 0889 38 55 56
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР