Както всяка година, така и тази, Венета Райкова отбелязва с

...
Както всяка година, така и тази, Венета Райкова отбелязва с
Коментари Харесай

Венета Райкова призна защо пише

Както всяка година, по този начин и тази, Венета Райкова отбелязва с обява в Instagram едно от най-важните събития в живота си, а точно - раждането на нейния наследник Патрик. Но на 18 февруари дългогодишната телевизионна водеща чества и различен важен миг от своето съществуване - 5 години откогато подписва първия си контракт за книга.

" За 5 години написах 8 бестселъра, ще напиша и още, споделям го, тъй като всеки ден ме питате по кое време ще излезе новата книга. А пиша книги, с цел да изцелявам себе си, да изкарам демоните от себе си и да ги не помни! ", споделя русокосата тв звезда.

Синът ѝ Патрик, който през днешния ден навършва 12 години върви по стъпките на майка си и е към този момент горделив създател на две книги за " Джордж и вълшебните камъни ". Патрик е наследник на Венета и някогашния ѝ брачен партньор Тихомир и въпреки че двамата от години са разграничени, Райкова не пропусна опция да похвали бащинските качества на своя някогашен обичан.

Ето какво написа тя:

" ЧРД, Патрик! Каква прелестна изненада му е подготвил татко му още в първите минути на 18 февруари - торта, балони! Най-прекрасният рожденик и най-прекрасният татко! "

Бившата водеща на " Горещо " и " Папараци " отдава огромно значение на зодиакалния знак, под който е роден синът ѝ, считайки че това е главната причина той да бъде " абсолютният началник в фамилията ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР