Както всички други дизайнери, и големият се наложи да излезе

...
Както всички други дизайнери, и големият се наложи да излезе
Коментари Харесай

Джорджо Армани отново сред публиката – там, където му е мястото

Както всички други дизайнери, и огромният се наложи да излезе отвън темп и да влезе в този на пандемията. „ Лично аз се научих да се любувам повече на нещата, да работя всеки ден, без да възнамерявам прекалено много напред и би трябвало да призная, че беше здравословно за мен “, показа той малко преди първото си фешън шоу с аудитория от февруари 2020 г насам.

Вместо обаче да се върне там, където е бил за последно – голямата зала с 800 места, той предложения единствено 80 души там, където стартира всичко - личният му дом (и някогашната централа на марката) на Via Borgonuovo 21 в, с цел да показа своята мъжка сбирка за лято 2022. Колекция, която въплъщава постпандемичния дрешник, най-малко съгласно Армани. „ Мисля, че всички се научихме да бъдем неофициални и по-свободни в метода, по който се обличаме “, споделя дизайнерът пред Андерс Кристиан Мадсън от Vogue преди шоуто си. За него е значимо това завръщане към ревютата онлайн, тъй като най-сетне може да се върне към работата си по този начин, както би трябвало.
               

Не знае какво тъкмо е бъдещето на модата след последната една година, само че сигурно дефинира това прекарване като урок. „ Мисля, че се научихме, че можем да поддържаме връзка с модата по друг метод “, споделя той. Единственото нещо, което би желал да промени в промишлеността, е свръхпроизводството на „ неща “; на облекла, на събития.

„ Това в действителност беше главната смяна, която се надявах да видя след тази блъсканица. Но евентуално, макар че всички искахме нещата да се трансформират първоначално, бързо забравихме за тези първични положителни планове. Това, което виждам в този момент, е друго и нещата съвсем се връщат към това, което бяха. “
               

Дизайнерът си взима и други поучения от пандемията, а точно, че не можем да планираме прекомерно напред във времето. Самият той се дефинира като луд по това да има надзор над всичко.

„ И по този начин, трябваше да се науча от една страна да виждам в дълготраен проект, а от друга - в кратковременен, пробвайки се да направя най-хубавото и от двете. “

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР