Както вече ви информирахме, дългогодишната традиция, колите за безопасност във

...
Както вече ви информирахме, дългогодишната традиция, колите за безопасност във
Коментари Харесай

Aston Martin Vantage F1 Edition дебютира с повече мощност

Както към този момент ви информирахме, дългогодишната традиция, колите за сигурност във Формула 1 да са от марката Mercedes-Benz ще се наруши през този сезон и на пистата ще виждаме Aston Martin и по-специално моделите Vantage и DBX. Поради тази причина от английската компания ще предложат лимитирана серия на двувратрото купе, което ще разполага с усъвършенствани индикатори.



Под капака на Vantage се крие 4.0-литров бензинов V8, взаимстван от Mercedes, който при лимитираната серия разполага с мощ от 528 конски сили и оптимален въртящ миг от 685 нютон метра. Освен тях, от Aston Martin дават обещание по-добра промяна на скоростите при автоматизираната трансмисия с 8 предавки, както и усъвършенствано окачване, ориентирано към пистовото каране.



Джантите също са разнообразни, като тези начело са с величина от 20-цола, а откъм гърба можем да открием по-големи 21-цолови колела. Отличителни са също и добавките на предната ризница, праговете и дифузьорът в задната част, а огромният спойлер на багажника, просто няма по какъв начин да остане неусетен. Освен образна роля, тези детайли обезпечават и до 200кг повече притискаща мощ при висока скорост.



Aston Martin Racing Green е един от цветовете в които може да бъде поръчана лимитираната серия, а Lunar White и Jet Black, които идват с гланцов или сатенен свършек са останалите варианти пред бъдещите клиенти. Промените в интериора включват контрастни детайли и такива облицовани в кожа или алкантара. Купувачите могат да избират сред Vantage и Vantage Roadster, като цените им стартират от 162 хиляди евро в Германия. Първите доставки се чакат при започване на месец май.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР