Както вече ФАКТИ съобщи, началникът на Трето районно управление в

...
Както вече ФАКТИ съобщи, началникът на Трето районно управление в
Коментари Харесай

Братът на шефа на Трето РУ в Пловдив е бил разследван за сводничество

Както към този момент ФАКТИ заяви, началникът на Трето районно ръководство в Пловдив Самуил Хаджиев, шестима други служители на реда, както и още няколко лица бяха задържани под тепетата при подозрения за кoрупция, чaдър нaд прocтитуция, нaркoрaзпрocтрaнeниe и други. Пocлeдвaхa oбвинeния зa oтвличaнe, oпит зa крaжбa, прecтъплeния cрeщу прaвocъдиeтo и нeзaкoннo владеене нa бoeприпacи.

Преди няколко години – в края на 2014-а, в следствие в предаването " Жега " на телевизия TV7, банкрутирала около краха на Корпоративна комерсиална банка, около девойки, изпращани да проституират в чужбина, " изплува " името на брата на Самуил Хаджиев – Стефан Хаджиев. Тогава се спряга, че точно той е уредник на канал за трафик на хора към Западна Европа. Малко по-късно прокуратурата е почнала следствие по случая, само че шест месеца по-късно магистратите са сметнали, че изнесената от " Жега " информация не съдържа данни за закононарушение.
 Братът на шефа на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив е бил разследван за сводничество

По време на инспекция на екип на GlassNews.bg отпреди няколко месеца, излиза наяве, че 90% от жилищата, в които работят проститутки, се намират в квартал " Кършияка " под тепетата, който е точно на територията на Трето районно ръководство, където шеф е точно Самуил Хаджиев.

Повече за следствието на журналиста Любомир Огнянов и екипа на " Жега ", излъчено на 28 декември 2014 година, вижте от 21:30 мин. в приложения видеоклип:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР