Както вече ФАКТИ писа, първото заседание на 45-ото Народното събрание

...
Както вече ФАКТИ писа, първото заседание на 45-ото Народното събрание
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Заседанията на парламента не трябва да са в сградата на БКП

Както към този момент ФАКТИ писа, първото съвещание на 45-ото Народното събрание ще се организира в остарялата постройка на Народното събрание. За това се договориха представители на обединенията, които влизат в новия състав на законодателния орган на среща през днешния ден.

Срещу решението Народното събрание да заседава в историческата си постройка са дали своят вот единствено представителите на ГЕРБ, изясни заместник-председателят на партия „ ИТН “ Тошко Йорданов, представен от БНР.

„ По предложение на „ ИТН “ първото съвещание на Народно заседание - откриването на 45-ото Народно заседание, ще бъде в залата на Народното събрание, която една единствена и се намира против паметника на цар Освободител - знаете всички в България.

Ние настояваме изобщо съвещанията на Народното събрание да се организират в тази постройка, а не в някогашния партиен дом на Българската комунистическа партия “, съобщи Йорданов.

От " Българска социалистическа партия за България " оповестиха, че са избрали Корнелия Нинова за ръководител на своята парламентарна група, а Кристиан Вигенин ще бъде препоръчан за зам. - ръководител на 45-ото Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР