Както вече ФАКТИ информира, кола паркира върху ограда на къща

...
Както вече ФАКТИ информира, кола паркира върху ограда на къща
Коментари Харесай

Местна жена приземила колата в двора в Гложене

Както към този момент ФАКТИ осведоми, кола " паркира " върху ограда на къща във Врачанско.

Това е следващият случай на завой, за който жителите на Гложене предизвестяват, че е рисков и упорстват за ограничения, заяви бТВ.

Лек автомобил не съумява да вземе рисков завой, излиза от платното, завърта се и стопира върху циментова ограда в село Гложене. Жената зад кормилото се е отървала единствено с нерешителност.

" Органите на реда ще кажат какво се е случило тъкмо. Жената е локална - или не е внимавала нещо, или е карала с превишена скорост ", сподели кметът на селото Петко Петков.

По думите му през годините по-рано не е имало толкоз постоянно произшествия на този завой.

" Самият завой е рисков. След противоположен надолнище пътят е прекрасен и се кара с висока скорост ", сподели Влади Петров, който живее на това място.

Това е втора акцидент в същия парцел за по-малко от половин година. През декември тежкотоварен камион проби оградата и паркира в двора на къщата. И в двата случая става дума за шофиране с превишена скорост.

" След случая през декември хората желаеха да бъдат сложени защитни заграждения, само че това не се случва. Сигнализирал съм, АПИ и общината знаят за казуса имаме заричане, че ще се слагат мантинели. Проблемът е най-много високата скорост ", съобщи кметът Петко Петков.

Стопаните на парцела, в който катастрофират коли и тирове, приканват подлият завой да бъде обезопасен, с цел да не се стигне до още по-тежки последици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР