Както се казва - случва се и в най-добрите английски

...
Както се казва - случва се и в най-добрите английски
Коментари Харесай

Когато любовницата ти роди дете и съсипе семейството ти

Както се споделя - случва се и в най-хубавите британски фамилии. Страстта постепенно отстъпва пред рутината, сексът отстъпва пред умората и даже след години, прекарани в мощна обич, от време на време идва моментът на изневярата. Но колкото и крачката настрана да е разбираема, тя може да остави тежки последици. Както в днешната ни история:

"Със брачната половинка ми сме дружно от 18 години. Имаме две прелестни дъщери, а аз я обичам безпределно. Винги сме се разбирали, само че истината е, че с времето започнахме да вършим все по-рядко секс, който стана и някак отегчителен с годините. Но даже и не помислях за невярност. До предходната година.

Тогава в офиса пристигна нова колежка, с която се харесахме още от пръв взор, само че стоях настрани от нея, тъй като не желаех да предавам доверието на брачната половинка си. Няколко седмици по-късно, откакто я видях за пръв път, се заговорихме. Беше толкоз прелестно, че започнахме и да си пишем. Не можех да допускам какъв брой доста си приличаме. Споделяме общи ползи, даже имаме еднообразно възприятие за комизъм. Бързо си допаднахме, признахме си, че възприятията ни един към различен са взаимни, само че аз я предизвестих, че няма да направя нищо, тъй като съм женен. Тя го одобри и не се е опитвала да ме разубеди.

 жена

Скоро обаче стартира да излиза с различен мъж. И аз не можех да го понеса, по тази причина я поканих да изпием по едно пиво. Не мога да излъжа - нощта беше прелестна, най-после просто спахме дружно в хотел наоколо. Беше толкоз буйно, това момиче беше всичко, което жена ми не е.

През идващите месеци продължихме да се виждаме понякога и си прекарвахме ужасно. Докато един ден тя не заяви в офиса, че напуща. Тогава ми сподели, че се мести в друга компания на по-висока служба и ме помоли да не я диря повече. Съгласих се и макар че страдах известно време, продължих нататък, тъй като знаех какъв брой обичам брачната половинка си, макар незадоволителния ни съкровен живот.

Всичко таман се беше наредило, до момента в който няколко месеца по-късно това момиче не се появи още веднъж в живота ми. Обади ми се, с цел да ми заяви, че е родила дете, а аз съм бащата. Не можех да допускам и по тази причина направихме тест за бащинство, който удостовери, че бебето в действителност е мое. Нямах какво друго да направя, с изключение на да оповестя на брачната половинка си за случилото се.

 жена, мъж

Днес дамата, която толкоз доста обичам, е унищожена поради мен. Доверието ѝ към мен се изпари изцяло, а дните ни дружно са толкоз потискащи. Толкова желая всичко да бъде както преди. Какво да направя? ", А.

А вие, скъпи читатели, какъв съвет бихте дали в сходна обстановка?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР