Както се казва - никой не е застрахован от грешки

...
Както се казва - никой не е застрахован от грешки
Коментари Харесай

Когато вината те убива: Правих секс със съпруга на най-добрата ми приятелка

Както се споделя - никой не е застрахован от неточности и никой не е застрахован от изменничество. И от време на време то идва от хора, които в миналото сме приемали за близки и тогава ударът боли в пъти повече. Днешната ни история е обвързвана тъкмо с изневярата, която като че ли е непростима, когато най-хубавата ти другарка е прелъстила обичания ти мъж:

"Аз съм 35-годишна жена, която живее с нетърпимо възприятие за виновност. Спах с мъжа на най-хубавата си другарка, която постоянно ме е подкрепяла и най-много в извънредно тежката разлъка с някогашния ми мъж, който не спираше да ме малтретира. Дори нямах сили да си потегли от него и в случай че не беше нейната помощ, евентуално към момента щях да съм в клопката на този принудител. И по какъв начин ѝ се отблагодарих за добрината?

Преди няколко седмици бях на празненство у тях, където празнувахме годежа на наши общи другари. Беше доста щура нощ, изпихме доста, забавлявахме се и най-после всички си потеглиха, а тя си легна в спалнята. И по този начин останахме единствено аз и брачният партньор ѝ, тъй като към момента не бяхме изморени и просто си говорехме. Малко по-късно започнахме да разчистваме и да подреждаме хола, а до момента в който миех чиниите и чашите, той най-изненадващо пристигна зад мен и ме прегърна през кръста. Притисна ме към себе си, усещах дъха му във врата си и несъмнено беше много възбуден.

 мъж, жена

Не можах да скрия, че съм шокирана от протичащото се, само че в това време би трябвало да призная, че доста ми хареса. Опитах се да постъпя вярно, като незабавно споделих, че е време да си потеглям и се насочих към вратата. Тогава той настоя да ме изпрати до у дома.

Дори не можахме да се сдържим, до момента в който стигнем до жилището ми. Още на вратата се награбихме буйно, започнахме да се целуваме. Едва стигнахме до спалнята, беше толкоз хубаво. Правихме страховит секс, беше необикновено да се усещам толкоз мечтана.

Но в този момент виновността ме убива. Още на идната заран се разбрахме, че случилото се е било неточност и няма да споделяме на никого. И въпреки всичко, доста се тормозя, че той може да се изпусне пред най-хубавата ми другарка.

 жена

Не мога да хапвам, не мога да дремя, единствено за това мисля... ", А.

А вие били ли сте в такава обстановка? И по какъв начин бихте постъпили, в случай че ви се случи?

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР