Както някои медии и жители на испанското градче Трухильо отбелязват,

...
Както някои медии и жители на испанското градче Трухильо отбелязват,
Коментари Харесай

The Cube: Леонардо Ди Kаприо прави завод за „слънчеви диаманти“ в Испания

Както някои медии и поданици на испанското градче Трухильо означават, няколко крана, парче празна земя и заричане за основаване на фабрика провокираха невиждано неспокойствие в по този начин наречената „ празна Испания “ – район със мощно намаляващо население през последните десетилетия.

Всъщност става дума за план на северноамериканска компания, чийто вложител и консултант е Леонардо Дикаприо, да сътвори дружество за произвеждане на „ слънчеви диаманти “ за разнообразни приложения: да вземем за пример за бижута или промишлена приложимост. Що се касае до избора на мястото, макар че измежду другите други възможности са били Китай и Обединените Арабски Емирства, испанското селце е спечелило вложителите с качеството на локалния камък, възобновимите запаси и постоянния пазар в страната.

И въпреки че срокът за довеждане докрай на оборудването е 2024 година, локалните поданици към този момент наблюдават работата на строителите. Много от тях не могат да повярват, че се случват нови градежи. Въпреки че Трухильо е прочут като „ най-красивият град “ в района, на балконите на доста здания могат да се видят табели „ отдава се чартърен “ или „ продава се “ и благоприятни условия за работи съвсем няма, като се изключи хотелиерската промишленост и селскостопански бранш. Именно на този декор обещанието за разкриване на 1000 работни места развълнува цялото градче.

Вече се появиха и очаквания самият Леонардно Дикаприо да посети Трухильо.

Холивудският артист, който е мощно зает природозащитник, се включва в този план след присъединяване си във кино лентата „ Кървав елмаз “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР