Както не една и две други тенденции, веганството често прекрачва

...
Както не една и две други тенденции, веганството често прекрачва
Коментари Харесай

Лудостта на един дизайнер веган

Както не една и две други трендове, веганството постоянно прекрачва границите на рационалното и се трансформира в фикс идея .

Мания освен да се храним само с артикули от растителен генезис, само че и фикс идея да покажем това свое решение на света. Ако бъде по най-нестандартния метод, още по-добре.

И по този начин стигаме досега, в който приказваме за чехли, които доста ни наподобяват на... маруля . И на лист алено зеле.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ROMBAUT (@rombautofficial) на Окт 1, 2018 в 8:28 PDT

Дизайнерът Матс Ромбаут, който има едноименен бранд за обувки, още веднъж изненада с хрумка. Някои от моделите му са владеене на звезди като Бела Хадид, само че последният е ориентиран към друга група консуматори - веганите.

Самият Ромбаут също е веган. А марулените чехли са неговата интерпретация на концепцията за обувки, които не са направени от нищо животинско.

Тъмнозелени подметки и яркозелена горна част, която повече прилича желе, само че с малко повече въображение бихме се съгласили, че е сходство на лист маруля.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ROMBAUT (@rombautofficial) на Сеп 28, 2018 в 1:15 PDT

Чехлите в действителност са единствено една дребна част от един по-голям и не по-малко забавен план на дизайнера. Той включва няколко веган фигури на обувки.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ROMBAUT (@rombautofficial) на Юни 4, 2018 в 12:33 PDT

Те обаче не са са продажба, а са просто експонати от ексцентрична галерия. Марулените чехли пък са лимитирана серия - 50 броя на цена 122 $. А от броени дни в продажба е и новият модел на марката - с алено зеле, написа Vogue.

 Най-скъпите обувки в света
Най-скъпите обувки в света

Милиони, милиони костват

Веган обувките не са нещо ново в света на модата. Идеята за обувки от напълно растителни материали бе припозната от доста марки, само че те с епридържат към много по-стандартни на външен тип модели. А тук търсеният резултат сигурно е и провокация.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР