Както може да се очаква, новият фърмуер не предлага напълно

...
Както може да се очаква, новият фърмуер не предлага напълно
Коментари Харесай

Появиха се първите скрийншоти на новата операционна система HyperOS на Xiaomi

Както може да се чака, новият фърмуер не предлага изцяло нов интерфейс на фона на MIUI 14. Но към този момент това е тестова версия и това можеше да се чака.

В китайските обществени мрежи се появиха скрийншоти на напълно новия фърмуер на Xiaomi, който китайската компания разгласи за новата операционна система HyperOS, която ще размени MIUI в идния дебют на смарт телефоните Xiaomi 14. Това не наподобява като фалшификат, защото сходни изображения са споделени от доста консуматори, а самата система наподобява сходна на MIUI.

Както се пошегува един от потребителите, разгласили скрийншота, „ главната смяна е неналичието на промени “. Въпреки това въпреки всичко има разлики в дизайна на HyperOS от MIUI 14, само че те са в действителност дребни. Освен това скрийншотите демонстрират напълно начална тестова версия на фърмуера, което значи, че той сигурно ще се промени до излизането на стабилната версия.

Но си коства да се обърне внимание на персонализацията: скрийншотите на еднакъв консуматор демонстрират три разнообразни центъра за ръководство (два от които мощно наподобяват реализацията в iOS). Същото, явно, може да се каже и за иконките на лентата на положението, в която очевидно се крие изрязаното в екрана място за камерата – те могат да бъдат общоприети или огромни и с разнообразни цветове.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР