Какъвто и вариант да бъде избран за председател на Европейската

...
Какъвто и вариант да бъде избран за председател на Европейската
Коментари Харесай

Два дамски коза носи Борисов в Брюксел

Какъвто и вид да бъде определен за ръководител на Европейската комисия, би трябвало да е учреден на правила, съобщи изрично министър председателят Бойко Борисов преди началото на изключителния Европейски съвет, където ще продължат диалозите за номинациите за водещите позиции в Евросъюза.

„ Имаме си шпиценкандидат, спечелил изборите, няма логичност спечелилият да не е ръководител на Европейската комисия “, акцентира Борисов. Той изрази песимизъм, че днешната среща в Брюксел ще приключи с решение.

„ Никога не съм бил срещу някого. Тимерманс е един от най-хубавите комисари, прелестен човек доста кардинален, няма спор. Тук не съществува личността Вебер и личността Тимерманс. Има ЕНП, победили европейските социалисти. Тук не вършим прорез или коментар кой какви качества има. Европейският гласоподавател се произнесе, подреди Вебер първи, Тимерманс втори. Надявам се никой от нас не се смята за по-висш от европейския гласоподавател “, съобщи още министър-председателят.

На въпрос за „ дамските постове “ министър председателят Борисов посочи, че имаме два коза в ръка – Кристалина Георгиева и Мария Неделчева. „ Нищо не е решено, има много постове, текат договаряния. Може всичко да се случи “, сподели още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР