Как точно да си покрия наема, кредита, с който стартирах

...
Как точно да си покрия наема, кредита, с който стартирах
Коментари Харесай

Собственици на магазини на ул. Граф Игнатиев мислят за протест

" Как тъкмо да си покрия наема, заема, с който стартирах своя бизнес? Аз имам единствено един магазин, от който се устоявам. Смятам, че с еднодневната наказателна клауза за фалшив ремонт, която е 250 000 лева, биха се покрили наемите на съвсем цялата улица. " Това сподели за Нова телевизия собственичка на магазин, която е пострадала от ремонта в региона на ул. " Граф Игнатиев ", който продължава над шест месеца.
Жената добави, че откакто търговците покрият заемите си, ще върнат парите на общината. Собственици на ресторант също се оплакаха, че са банкрутирали. Те имат съглашение за заем, който би трябвало да заплащат всеки месец. Не могат да покрият и фамилните си разноски. Търговците са подготвени на протест.
" Ние желаеме да спомагаме на общината, с цел да може този ремонт да завърши по-бързо. Искаме тези ограждения да бъдат отстранени. Всички търговци сега просто чакат някой да каже: " Хайде! ", с цел да излязат на митинг и да затворят улиците ", сподели различен от пострадалите притежатели.
Председателят на групата на ГЕРБ в Столична община Малина Едрева съобщи, че ръководещите са наясно за породените неудобства. По нейни думи партията напълно поддържа икономическото развиване на София през дребния и междинен бизнес.
" Инициирахме този разговор с представителите на бизнеса, с цел да потърсим най-хубавите решения на казуса. Нарушена е връзката в подготовката на плана и стадиите на осъществяването му ", добави Едрева.
На 9 ноември се провежда среща с търговците от ул. " Граф Игнатиев ". Според Едрева единствено посредством оперативни решения сред бизнеса и общината ще се реализира резултат.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР