Как може да знаеш дали си на прав път? Понякога

...
Как може да знаеш дали си на прав път? Понякога
Коментари Харесай

8 знака, че си на прав път в живота си (дори да ти се струва, че не е така)

Как може да знаеш дали си на прав път? Понякога животът ни сервира уроци, които би трябвало да научим преди да продължим напред. Тези промени може да наподобяват доста сложни за приемане. Но когато го направиш, ще почувстваш, че си на прав път.

Ако сега преминаваш през такива огромни промени в живота и не знаеш дали ще оцелееш, виж тези 8 усеща, които демонстрират, че си на път да усвоиш урока:

  1. Не е толкоз ужасно да се чувстваш в изолираност

Когато нещата излязат от надзор, е обикновено да се чувстваш загубен ( а ). Промените в живота изискват време за акомодация и стигане до верните решения. Нормално е също да си мислиш, че никой не те схваща. Това е по този начин, тъй като това си е твоята история, ти ще я изживееш и ще си извадиш заключенията. Да си в изолираност обаче, не значи се си самичък ( а ). Дори към теб да няма никой, постоянно има близки родственици, семейство и другари, които ще те поддържат. Отдели време, което да прекараш със себе си и отдели мислите от възприятията си.

  1. Чувстваш се зле, само че не чак толкоз зле

Как може таман това да ти подскаже, че си на прав път в живота? Е, когато си в меланхолия, отрицателните ти мисли постоянно са безпричинни – в действителност не можеш да обясниш за какво се чувстваш по този метод. Сякаш се проваляш в обяснението на повода да мразиш всички към теб.

Ако се чувстваш зле от развиването на настоящите политически развития, неприятното отношение към животните или каквото и да е, което можеш да обясниш обективно, започваш да се чувстваш по-добре. Всъщност, да се чувстваш зле, от време на време те прави по умен/умна. Просто не би трябвало да се фокусираш върху отрицателното. В последна сметка, това не е единствено твой проблем. Понякога просто по този начин стоят нещата.

  1. Осъзнаваш, че всичко е в твоите ръце

Когато осъзнаеш, че таман ти си индивидът, който може да промени всичко към по-добро, започваш да действаш по верния метод. Не очаквай някой различен да направи това вместо теб. Дори най-близките ти другари може да са прекомерно заети, с цел да чуят твоите проблеми. Не забравяй, ти си архитектът на личното си благоденствие. Ако го осъзнаваш, това е добър знак. Освен това, никой не те познава по-добре от теб.

Създай си нов имидж и начин на живот. Може да е всичко, даже просто нови облекла и мобилен телефон. Ти носиш отговорност за личното си бъдеще, тъй че би трябвало да се погрижиш за него посредством работа, учене и харесване на нещата към теб. Можем да го назовем прочувствена анатомия: макар че основава тежко задължение, което лежи на плещите ти, приспособяването към това възприятие е явен знак, че имаш всички шансове да оцелееш през измененията за положително.

  1. Изпитваш ирационални усеща на инцидентен принцип

От една страна това е знак за паника и неустойчивост. Тук приказваме обаче за различен случай. Като споделяме „ ирационални усеща “ имаме поради неочаквани приливи на мощни страсти: яд, смут, потрес, комплициране, благополучие и така нататък Има доста неща, които може да седят зад твоя яд. Тези приливи не значат, че психясваш. С други думи, добра стъпка е, че започваш да изпитваш мощни страсти. Напълно обикновено е да забелязваш дребните проблеми и объркващите фактори. Означава, че си жив ( а ), че идентифицираш проблемите и се справяш с тях.

  1. Потискаш желанието да останеш уединено със себе си

Вече отбелязахме, че може да се чувстваш в изолираност. Нормално е. Но е по-добре, в случай че започнеш да потискаш това чувство.

Вече не искаш да стоиш сам(а). Започваш да излизащ и да споделяш с хора. Това значи, че си готов(а) да влезеш във етапа на самоанализ. В нея виждаш личните си проблеми и ги атакуваш – това е добър знак. Ако не знаеш от кое място да започнеш, създаде проект за решение на проблемите. Това ще бъде първата крачка.

  1. Чувстваш се загубен ( а ) и без цел

Без суматоха, това е обикновено от време на време. Не е същото като да се чувстваш беззащитен . Точно като мързела, това възприятие си има преимущество – дефинира готовността ти да действаш. Трябва да разгледаш нови благоприятни условия и избори. Просто спри умерено и не давай отдушник на страстите си.

  1. Не се опасявай да правиш проекти

Внезапните промени в живота могат да те обезкуражат да правиш проекти за бъдещето. Имай поради, че това възприятие е краткотрайно и ще отмине, когато осъзнаеш по какъв начин да приемеш измененията.

Ако не се плашиш даже от най-реалистичните сънища, значи си на прав път в живота. Добър знак е, в случай че можеш да се фокусираш и да смениш кошмара с прелестен релаксиращ сън. Умението да извикваш в съзнанието си съответни елементи от съня е огромно усъвършенстване. Сънят е манифестиране на подсъзнателните ти мисли, по тази причина внимавай какво виждаш и по какъв начин действаш в сюжета.

  1. Отстояваш концепциите си

Да правиш това, което смяташ за вярно, е отличен знак. Естествено, може да приемаш препоръки от другите, само че нямаш обвързване да правиш това, което вършат всички останали. Престанете да кимате и да поддържате статуквото. Онези, които не се опасяват да споделят мислите си и да се борят за концепциите си, могат да посрещнат и да оцелеят даже при най-големите житейски стихии.

За създателя на тази публикация: Вероника Хънт е софтуерен специалист и умел блогър от Делауер Сити. Като блогър тя се концентрира върху тематики като самоусъвършенстване, работливост и логика на психиката. В момента написа за блога Student Share.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР