Как да разпознаем кои са признаци? Искате ли да знаете защо

...
Как да разпознаем кои са признаци?
Искате ли да знаете защо
Коментари Харесай

9 признака за натрупване на токсини в черния дроб

Как да разпознаем кои са признаци?

Искате ли да знаете за какво натрупването на отрови в черния дроб предизвиква съществени здравословни проблеми? В подобен случай първото нещо, което би трябвало да запомните, е ролята, която играе този орган.

Черният дроб е един от най-важните органи в тялото. Това е вторият по величина орган след кожата и е виновен за осъществяването на голям брой съществени здравословни функционалности. Например, той е виновен за филтрирането на кръвта, с цел да отстрани токсините и клетките, от които тялото не се нуждае. В допълнение, той дава отговор за синтезирането на въглехидрати и липиди. Освен това съхранява витамини A, D, E и K, които са от значително значение за силата.

Въпреки че е отделителен орган, който може да действа съвършено, в случай че водите здравословен метод на живот, когато не го прави, той натрупва остатък от нездравословни субстанции, нормално наричани „ отрови “, което е пагубно за здравето.

1. Промяна в цвета на урината и изпражненията

Промените в цвета и миризмата на урината и изпражненията са знаци за няколко вътрешни здравословни проблеми.

Въпреки че може да се дължат на уринарно или чревно положение, те също са основен признак за разкриване на чернодробни проблеми в точния момент.

Урината нормално е светложълта на цвят, когато тялото е добре хидратирано. Но жълтеницата може да се прояви с по-тъмен цвят. Освен това, в случай че в черния ви дроб има прекалено много отрови, изпражненията ви може да са по-светли или даже черни.

2. Крампи и стомашни възпаления

Въпреки че е мъчно да се каже дали спазмите и коремното инфектиране са признак на чернодробни проблеми, не трябва да го изключвате. Всъщност се споделя, че непрекъснатите крампи демонстрират, че черният дроб не работи вярно. Също по този начин е всекидневно да изпитвате непрекъснато инфектиране, съвсем постоянно съпроводено от газове.

3. Чувствителност на кожата

Когато има проблеми с черния дроб, могат да бъдат наранени други телесни органи и системи, като кожата, да вземем за пример. Експертите от Correo Farmacéutico показват следното: „ Хепатитът провокира признаци, които утежняват общото здраве на пациента. Освен това може мощно да повлияе на здравето на кожата. “

4. Киселинен рефлукс

Киселинен (или гастроезофагеален) рефлукс е обвързван със болести, които засягат храносмилателната и чернодробната система. Въпреки че нормално се предизвиква от неприятни хранителни привички, потреблението на алкохол, газирани и кофеинови питиета и някои медикаменти от време на време водят до струпване на отрови.

5. Диария

Диарията е признак на голям брой положения, в това число тези, които засягат черния дроб и жлъчния мехур. Когато се появява непрестанно и без забележима причина, черният дроб може да се нуждае от детоксикация.

6. Чувство на отмалялост

Когато орган или телесна система не работят вярно, човек може да изпита умствена отмалялост и физическо безсилие. Това е постоянно срещан признак, защото тялото поставя спомагателни старания, с цел да се поддържа.

Твърди се, че когато черният дроб е претрупан заради прекалено струпване на отрови, способността му да почиства кръвта понижава и това пречи на вярното оксигениране на клетките. В резултат на това физическата и умствената продуктивност понижава.

7. Внезапна загуба на вкус

Въпреки че е обикновено да загубите апетита си при някои условия, си коства да обърнете особено внимание на този признак, изключително когато това стане всекидневно.

За някои хора е по-добре да не изпитват предпочитание да ядат. След няколко дни обаче това може да докара до хранителни дефицити и други нежелани реакции.

8. Задържане на течности

Задържането на течности е по-често при хора с бъбречни болести.

9. Жълта кожа

Жълтеница или жълта кожа е резултат от натрупването на вещество, наречено билирубин. Това е пигментът в жлъчката. Това може да е симптом на задръстване на жлъчните пътища или струпване на отрови в черния дроб.

Когато черният дроб има усложнения да филтрира токсините от кръвта, билирубинът се натрупва в кръвния поток, което води до обезцветяване на кожата.

Инфо: https://www.rejuvmedspaorlando.com/https://pixabay.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР