Как да купим първото си собствено жилище, без да губим

...
Как да купим първото си собствено жилище, без да губим
Коментари Харесай

Как да купим първо жилище без да губим време и пари?

Как да купим първото си лично жилище, без да губим време, нерви и пари? С кредитна стратегия „ Сега “ на Пощенска банка разчитаме на експресно обслужване и поддръжка от специалисти
Когато купуваме първото си лично жилище, се постанова да вършим доста неща за първи път в живота си. Ако би трябвало сами да се осведомяваме и да търсим най-хубавите решения, ще се наложи да посветим доста, в действителност доста време на този по този начин значим план. А времето в никакъв случай на никого не стига. По-разумната тактика е да се доверим на специалисти, да създадем един тим от експерти, с които дружно да реализираме мечтания резултат –наш личен дом, без да губим време, нерви и пари.

КАКВО ЖИЛИЩЕ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ?

Една от първите стъпки в процеса на покупка на жилище е обезпечаването на финансиране. Трябва да си отговорим на един значим въпрос: каква сума можем да си позволим да дадем за жилището и каква месечна вноска е допустима за нашето домакинство.Изясняването на тези въпроси ще направи търсенето на подобаващ парцел доста по-бързо и тъкмо, а  отговорите ще намерим доста по-лесно дружно с специалистите в на Пощенска банка. Те ще приготвят самостоятелна оферта по отношение на нашите потребности и условия и ще предложат кредитен артикул от богатото портфолио на банката, който най-добре дава отговор на нашата житейска обстановка. Към тях можем да се обръщаме постоянно когато по пътя към мечтания дом се надигнем пред неясноти и въпроси. Така в тима си към този момент имаме приближен финансов специалист.

ДАЛИ НЯКОГА ЩЕ ОТКРИЯ МЕЧТАНИЯ ДОМ?

Следващата стъпка, разумно, е намирането на уместно жилище. Ако се загубим измежду морето от онлайн предложения, още веднъж можем да потърсим силата на опита в лицето на брокер на недвижими парцели. Препоръката от другар за подобен специалист прави чудесна работа. Когато най-накрая попаднем на подобаващ парцел, не би трябвало да оставяме страстите да ни завладеят, а деликатно и сериозно да го проучим. Важен е всеки подробност. Например местоположението –може да наподобява комфортна, само че е добра концепция да забележим по какъв начин стоят нещата в час пик, тъй като в случай че задръстването е съществено, то ще ни се случва всеки ден. Разбира се, значимо е самото жилище и положението на постройката: съществени проблеми като течове или изчезнала изолираност може да се „ маскират “ с козметичен ремонт. На пазара към този момент има специалисти, които с подобаваща техника дават точна оценка за физическото положение на парцела. Дори когато жилището е ново, подробната инспекция е мощно целесъобразна.

КУПУВАМ СЕГА!

Независимо какъв брой бързо сме стигнали до жилището, което желаеме да превърнем в първия си личен дом, нормално щом го открием, би трябвало бързо да действаме, с цел да не ни изпревари някой различен. На този стадий Пощенска банка предлага положително решение, което икономисва бавните процедури по приемане на нужното финансиране: стратегия „ Сега “. С нея получаваме отговора за предварителното утвърждение за до 8 работни часа при най-малък размер на заема от 60 000 лева и експресна пазарна оценка на парцела.За по-дребни разноски и за спомагателен финансов комфорт към всеки потребителски или жилищен кредитв рамките на стратегия „ Сега “ единствено с едно посещаване в банков клон имаме опция да получим нова дебитна карта в границите на 15 минути и нова до 1 час.В допълнение получаваме и пакетна стратегия закомплексно банково обслужване, коятоще ниосигури преференциални условияза банкови артикули и услуги, застраховка „ Защита на заплащанията “, както и гратис интернет банкиране.

Ако работите на трудов контракт, можете да кандидатствате по кредитна стратегия „ Сега “ в най-удобния за Васофис на Пощенска банка, в който се предлага услугата. Повече информация за стратегия „ Сега “ можете да намерите на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР