Кадровите проблеми на Лудогорец продължават да се задълбочават. Новото попълнение

...
Кадровите проблеми на Лудогорец продължават да се задълбочават. Новото попълнение
Коментари Харесай

Тодор Неделев ще е аут за четири седмици

Кадровите проблеми на Лудогорец не престават да се задълбочават. Новото попълнение Тодор Неделев ще бъде отвън игра към четири седмици, написа " Спортал ". Техничарят е получил разтежение по време на мача за Купата против Спартак (Варна), извоюван с 2:1. 

Халфът е минал през ядрено-магнитен резонанс, който е удостоверил, че Тошко няма да може да играе към месец. Това значи, че Неделев най-вероятно ще пропусне и един от най-важните мачове на “орлите ” до края на сезона - гостуването на ЦСКА - София на “Армията ”, който по стратегия би трябвало да се играе на 29 април. Освен това играчът ще пропусне още мачовете с Ботев (Враца), Арда и Локомотив (София), които са преди този с “червените ”. 

Така Неделев се причислява към капитана Антон Недялков, който ще отсъства почти същия интервал, откакто претърпя интервенция на петата преди към седмица. Извън състава още е и Доминик Янков. Трайно контузени са Диниш Алмейда и Рик Джонатан, като двамата няма да съумеят да се възстановят преди края на сезона. С проблеми до неотдавна бяха и Кирил Десподов, Бърнард Текпетей и Матиас Тисера, само че към този момент са на линия.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР