Кадри Нова ТВВечер посветена на българската музика, по случай националния

...
Кадри Нова ТВВечер посветена на българската музика, по случай националния
Коментари Харесай

Пореден провал за Панайотов в Капките

Кадри Нова ТВ

Вечер отдадена на българската музика, по случай националния празник + март в снощния епизод на „ Като две капки вода “. Всички участници се постараха да се приближат оптимално до оригиналите и получиха утвърждението на журито без Фънки.

Отново първото място сграбчи Владо Зомбори с имитацията си на Васил Найденов. В качествата му никой не се съмнява. Освен страховит артист той е и отличен артист. Първата му изява е пред далечната към този момент 2011 година на сцената на Х Фактор, където стига до последния кръг.
Въпреки, че сграбчи първото място отнесе рецензии от Фънки и то не без съображение.
Много положително показване, само че на мен ми беше малко пренапънато и преиграно. Първо – доста насечени придвижвания, Васил не е подобен, второ – самото канто бе поднесено прекомерно трагично, импровизацията не се получи, на оня човек му идва от душа, изключително на концерт. Много е мъчно да се имитира Васил Найденов.
`); break case width


На последното място твърдо се нарежда Панайот Панайотов, който не съумя да се оправи с облика на Кирил Маричков и надлежно получи най-ниските точки. Всички със старах се обръщат към него, даже и журито бърза да си каже и да подмине. Никой не знае по кое време и какво може да отприщи сприхавия му темперамент макар, че се усмихва. Фънки безмълвно напусна мястото си при неговото осъществяване.



Дори и феновете усещат напрежението когато пристигна неговия ред.

Гласовит е, само че тази пренебрежителност и лукавщина, прозиращи в държанието му, ме удрят като плесница през лицето. С цялото ми почитание към годините му, само че към този момент нито има силата, нито нужната артистичност, с цел да влезе в който и да било облик. Голяма тъга!

„ Клетва “ е ария, която свързвам с младостта си, съучениците си, страст, сълзи и наслада, заричане, клетва… За мен е съвсем като химн. Е, довечера Панайотов я стъпка. Съжалявам! Човекът може да пее, само че не и тази ария.



Във всички облици си е Той. Струва ми се, че не понася шегите и закачките на сътрудниците си и скоро ще се скара с някой или ще напусне сезона.

Колкото и пъти да са го дали, в никакъв случай не се е засмял и все е сериозен! Все отново предаването е едно шоу и не е нужно това студено изражение!

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР