Кадри Нова ТВСъс скандал е съпроводен финала на най-романтичното риалити

...
Кадри Нова ТВСъс скандал е съпроводен финала на най-романтичното риалити
Коментари Харесай

Скандал след финала на „Един за друг“

Кадри Нова ТВ

Със скандал е съпроводен финала на най-романтичното риалити „ Един за различен “. Победата отиде у фамилията от Перник – Михаела и Венци. Двойката, която е дружно от 7 години, завоюва над 80 бона от тв формата. Конкурентни двойки бяха Тишо и Софи и Елизабет и Йордан. Всички бяха на косъм от успеха в даден стадий на надпреварата, само че перничаните изкараха здрава душeвност и съумяха на косъм да се оправят.

Само че феновете на предаването считат, че успеха им е подарена и незаслужена. За първи път в историята на най-романтичното риалити финалът се организира пред всички двойки, които прекрачиха прага на вилата на любовта.


`); break case width
По-голяма част от тях бяха точно за Венци и Мишето. И гръмогласно ги подкрепяха. В един миг от финалната игра, която бе да се придвижват тухли, перничаните съвсем бяха изгубили късмет за успеха. Много пред тях бе двойката на Тихомир и София. На крачка от последното затруднение Маргарита, която бе в агитката на Мишето и Венци, по този начин извика, че стресна Тишо и Софи, двамата изпуснаха структурата си и трябваше да се върнат изначало.

Честито на спечелилите! Всичките три двойки заслужаваха да завоюват. Но… По- просташки край, не бях гледала. Постоянните крясъци на Маргото и мъжа и, и на Ивайло от фермата, скапаха всичко. Ивайло непрекъснато викаше за Данчо, и сякаш им помагаше, а в действителност пречеше. Полицаите напряко No coment, все едно бяха на футболен мач. Играта не беше за край, никой не следеше за нередности и за неспазване на разпоредбите, все едно водещите ги беше боязън да се намесят със забележка или наказване. Сякаш гледахме някаква игра на улицата, и викания на хората от квартала. Накрая София и Тихомир бяха по- бързи от Мишето и Венци, само че трябваше да чакат и там им паднаха кубчетата. Добър сезон, само че финала не беше на равнище.



Простотията и ограничеността на бранителите на перничани беше безусловно дъно!Злобата към Тишо и Софи отново взе своя връх!Друк е въпроса какъв брой е почтена успеха и 10 000лв. откакто екипа беше наясно за кого ще се гласоподава!Имаше и различен метод. на база най извоювани игри да вземем за пример!

Защо ги наричате към момента,,победители “ при толкоз противоречиви моменти в тази игра, като цяло, и подпирането от страна на Михаела на структурата от тухлички, когато прекосяваха през змейката. Тогава всички тухли се крепяха, защото бяха полегнали безусловно на,,змейката “.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР