кадри Нова телевизияУчастието на Гатьо в “Черешката на тортата върна

...
кадри Нова телевизияУчастието на Гатьо в “Черешката на тортата върна
Коментари Харесай

Гатьо с нов бисер: Направихте ме ча-ча-раз!

кадри Нова телевизия

Участието на Гатьо в “Черешката на тортата ” върна славата му на риалити воин от “Игри на волята ”. Бившият командос още веднъж съумя да засипе феновете с неговите “мъдрости ” и крилати изречения. Гатьо порази всички и с прекомерно обикновения метод, по който си просеше вино, ракия, туршия, кьопоолу и други кулинарни артикули от останалите участници в шоуто.



Най-големият му бисер обаче пристигна в последния епизод за седмицата, в който хазаин беше Теодора Мудева. Преди вечерята, тя заведе останалите звезди от “Игри на волята ” в залата за танци. “Това е като мястото, в което съм израснала ”, изясни някогашната Мис България, която е първенец по танци.



Мудева реши да научи Оряшкова, Мастагарков, Рълев и Гатьо на главните стъпки на танца ча-ча-ча. Първоначално всички я следваха, само че тя реши да вдигне темпото и стартира да отброява: “Ча-ча-раз! ”



Това преля чашата на Гладиатора командос, и Гатьо просто напусна реда и избяга в дъното на залата. Естествено всички стопираха и Мудева стартира да го увещава да потанцува още малко.

“Не бе, кво тука ще се върша на някакъв… чачараз! ”, изригна прословутият мъжага.

“Аз обичам да танцувам, само че тези танци са за по-женствени хора ”, изясни пред камерата Пеньо Гатевски. Той затвърди мнението, че може да направи всяко предаване занимателно с неуместното си, само че явно естествено държание.



Гатьо най-после дори се разсърди на останалите герои от “Игри на волята ”, тъй като му дадоха много ниска оценка за неговата вечеря с много сурова сьомга. Седмичната конкуренция в “Черешката ” завоюва Мудева, която единствена събра оптимален брой точки.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР