Кадри и снимки социални мрежи: БТВ лишава България от Опасно

...
Кадри и снимки социални мрежи: БТВ лишава България от Опасно
Коментари Харесай

БТВ лишава България от „Опасно изкушение“ и Еда Едже, зрителите бесни

Кадри и фотоси обществени мрежи: БТВ лишава България от „ Опасно прелъщение “ и Еда Едже, феновете гневни

Феновете на турската сага „ Опасно прелъщение “ гневни на БТВ поради това, че от началото на септември стартира стремително да излъчва риалити излъчвания и обичания сериал ще бъде спрян.

Идват „ Фермата “ 9 и третия сезон на Ергенът.

В обществената мрежа върви нещо като взаимопомощ за тези, които не съумеят да гледат следващото развиване на събитията по БТВ.



Предлагат се епизодите с превод и може би по този начин ще продължи и откакто от БТВ разредят излъчването на сезон 6, който върви сега.

Все още огромна част от сагата не е забелязана от почитателите и най-вероятно ще бъде преместена в различен часови пояс, с цел да могат да се насладят на епизодите. Според информация в интернет пространството финален епизод ще бъде излъчен малко след Нова година.



В седмицата 5-11 септември когато започват излъчванията на „ Фермата “ и „ Гласът на България “ епизод от сериала ще има единствено на 7 септември от 20 часа.

От 12 септември ще можем да го проследим единствено от понеделник до сряда от 20 часа. В четвъртък и петък мястото му заема „ Мен не ме мислете “.

Макар и разводнен въпреки всичко ще се излъчва за благополучие на почитателите на Ендер и Йълдъз.

В Турция сагата завърши и всички артисти се впуснаха в заслужена отмора в края на месец юни.

Те означиха финала с грандиозно празненство.



Единствено Шевал Сам, която гледаме в ролята на Ендер не се спря. Цяло лято тя бе на турне из страната и хиляди се любуваха на концертите й.

Доан пък тъкмо противоположното. Заедно със фамилията си се впусна в странствуване, обикаляйки красиви кътчета и курорти, като не не помни да направи почитателите си съпричастни с прекарванията им.



Все отново очакванията са, че Фермата ще бъде не по-малко забавна.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР