кадри bTVВ третия сезон на Ергенът“ зрителите изглежда вече не

...
кадри bTVВ третия сезон на Ергенът“ зрителите изглежда вече не
Коментари Харесай

Голям смях с избора на Ергена Алек: По къси гащи в изискан ресторант?!

кадри bTV

В третия сезон на „ Ергенът “ феновете наподобява към този момент не се впечатляват от раздорите сред девойките, нито от това, че някои дами с искания изхвърчат рано от имението. Това са безусловно естествени неща за сантименталното шоу.



По-интересното този път е самият Ерген. Алек Младенов се оказа странна и малко сложна за разгадаване персона. Мистерия остават доста неща при него – дали избира по-млади или по-зрели дами, за какво толкоз желае да бие татко си по брой деца, както и за какво въобще се е навил да е в предаването, в случай че парите от малкия екран не са фактор?
`); break case width


След третия епизод на „ Ергенът “ се появи и още една тайнственост – кой облича Алек Младенов и кой му е споделил, че късите панталони са подобаващи за сантиментална вечеря в безценен ресторант?

Извън шегата,
формалните мъжки къси панталони в действителност съществуват,
само че не са за всеки мъж и са всеки мотив, изключително в комбиниране със сако.



Въпросът за облеклото в действителност е значим, тъй като е част от пъзела, който ще покаже дали Алек Младенов е себе си в предаването или просто играе роля.



Друга обстановка пък сподели, че някои от участничките въобще не харесват режисираните моменти и нагласените по сюжет връзки между тях. Това се видя доста ясно, откакто една от фаворитките – Магдалена, направи скандал, че я карат да слуша нелепостите на Виктория, която се оформя като злодеят на новия сезон на „ Ергенът “.



Магдалена се опита да приказва с Виктория, очевидно единствено по волята на продукцията. Втората обаче сподели, че има неща, които не ѝ се споделят. „ Е, като няма да си споделяме, за какво въобще сме тук?! “, ядоса се Магдалена, която се обърна непосредствено към екипа, който беше основал сцената.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР