Кадри: БТВВ Тази сутрин по БТВ проговори шофьорът Сюлейман Емил,

...
Кадри: БТВВ Тази сутрин по БТВ проговори шофьорът Сюлейман Емил,
Коментари Харесай

Шофьор проговори за катастрофата с ученически автобус край Айтос: Едното момче хвръкна през прозореца и...

Кадри: БТВ

В „ Тази заран ” по БТВ проговори водачът Сюлейман Емил, в чийто микробус се удари училищен рейс на пътя Айтос - Карнобат.

``
реклама

На връщане от Айтос в ученическия рейс са пътували три деца, той се удря на кръстовище в микробус, откакто преди този момент се е блъснал с Ауди. Именно конфликтът с микробуса е избавил живота на трите деца.

От трите деца най-тежко е положението на 14-годишния Мехмед, който е със разтърсване на мозъка в болница. Другите две деца са прегледани и освободени.

„ Автобусът взе преимуществото на Аудито. Изведнъж стана, не помня нищо. Гледам по едно време виси от горната страна ми, и спасихме трите деца. Едното момче хвръкна през прозореца. ”, съобщи Емил.

„ Добре че е бил там този микробус. Ако не е бил, можеше да се преобърне още два-три пъти рейса. Синът ми нищо не помни, сподели, че видял единствено едно Ауди на пътя, с което рейсът се блъснал. Той е на системи, не ме пуснаха вътре да го видя. ”, съобщи бащата на Мехмед.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР