Кадри: БТВНиколаос Цитиридис започна по нестандартен начин шоуто си по

...
Кадри: БТВНиколаос Цитиридис започна по нестандартен начин шоуто си по
Коментари Харесай

Цитиридис дойде с магаре и се изгаври с Тошко Йорданов

Кадри: БТВ

Николаос Цитиридис стартира по ексцентричен метод шоуто си по БТВ довечера. Той вкара в студиото същинско магаре. Пред публиката водещият го хранеше с моркови и го галеше.



„ Да, имам магаре до себе си. Знам какво ще си кажете – „ Ето и при Цитиридис са почнали да вършат предизборни диспути. Викнали са Тошко Йорданов при тях “. Но не, не, няма по какъв начин това магаре сладко да се споделя Тошко Йорданов. Най-малкото тъй като то работи. И е доста симпатично “, сподели водещият.



„ Това, другари, е магарето Марта. Ще ви обясня за какво имаме магаре в студиото. Първо – тъй като можем да си го позволим това магаре. Не сме някакви скъсаняци. Искаме да бъдем като в Холивуд, където на „ Оскар “-ите имаше магаре. Те имат Джена Ортега, и ние също ще имаме “, разяснява той, анонсирайки, че актрисата ще бъде по-късно част от предаването му дружно с друга звезда от кино лентата „ Писък “ – Кортни Кокс.



После Цитиридис се пошегува, че през днешния ден магарето е писало сюжета, а по-късно си направи подбив и с дамата на Волен Сидеров, както и с някои политически партии.



През този сезон водещият с гръцки имена е напълно като сценарист и началник на всичко, което се случва в шоуто му, като слоганът е „ Вдигаме равнището “.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР