Кадри: БТВЕдин от най-емоционалните епизоди на седми сезон на Сървайвър“

...
Кадри: БТВЕдин от най-емоционалните епизоди на седми сезон на Сървайвър“
Коментари Харесай

Братът на Константин разплака България с личната си драма

Кадри: БТВ

Един от най-емоционалните епизоди на седми сезон на „ Сървайвър “ бе излъчен нощес. В него племето „ Войни “ съумя да завоюва борбата против „ Известни “ и по този начин получи от дълго време жадувана премия.



Водещият Ваня Джаферович им даде фотоси, пратени им от най-близките, на които са написани послания. Последваха доста плач и сълзи от изстрадалите съплеменници, които са на 9000 километра от родината си към този момент повече от месец. Преди десетина дни те изпуснаха триумфа в друга игра, при която премията бе сходна – тогава „ Известни “ бяха зарадвани с писма от своите най-близки хора.

Още с постигането на успеха при „ Войни “ започнаха да се ронят сълзи, защото участниците предчувстваха какви мощни страсти ги чакат. Всеки четеше редовете, написани му от обичаните хора, гледаше фотосите и ревеше.



Най-сериозно хладнокръвие резервира най-възрастният участник – 49-годишният Светослав Славчев, който е брат на известния поп-фолк реализатор Константин. Личеше си, че Светльо е доста разчувствуван, очите му доста се навлажниха, когато четеше посланието от своя брат, само че въпреки всичко се опитваше да се владее. Коцето му бе пратил черно-бяла фотография от интервала, в който са дребни деца.



„ Тук съм с моя брат, с който имаме към три години разлика. Това е моето малко братче Коцето, по този начин известния артист Константин, който безпределно доста обичам “, сподели Светльо, след което прочете посланието от изпълнителя на „ Черна роза “ и „ Палатка “: „ Брат ми, постоянно си бил моето ентусиазъм. Бъди с твърдостта и блясъка на камъните, които познаваш. Липсваш ни доста и ще те чакаме с последния полет “.

„ Благодаря ти, Коцко, обичам те. Поздрави на всички мои близки. Обичам ви безпределно доста “, сподели Светльо, който работи като гемолог.



След това Светослав описа за най-голямата болежка в живота си.

„ Имам две деца – наследник на 27 години и щерка на 4. В момента съм самичък – нямам брачна половинка, нямам жена, нямам гадже. В момента медитирам самичък. Като се върна от „ Сървайвър “ доста ще се веселя да си видя дъщерята и да я прегърна, тъй като в последната година не съм я виждал доста. Представям си, че ме гледа и че се радва. Баща й би трябвало да не я разочарова. Искам да е горда с играта на татко си “, сподели Светослав.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР