Кадри: БТВДепутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов направи разкритие

...
Кадри: БТВДепутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов направи разкритие
Коментари Харесай

Балабанов се надвеси над Цветанка Ризова в БТВ

Кадри: БТВ

Депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов направи разобличаване за диалог с Кирил Петков по отношение на позицията на премиера за Северна Македония. Той направи това в студиото на " Лице в лице " по БТВ и даже сподели на водещата Цветанка Ризова листче, за което твърди, че е написано точно от министър-председателя.



" Важен е българският народен интерес. От два месеца споделяме, че министър председателят води различен вид политика, неговият външно-политически екип също. Днес той употребява общественото пространство за отбрана и изговори следващите нелепости и неистини, свързани с държанието му във връзка с Северна Македония. Тъй като на мен ми се роди щерка преди един месец, когато бяхме по това време с министър-председателя в Украйна, и на база на всичко това, което ми се случи след това, си споделих, че поради нея няма по какъв начин да си мълчим и е хубаво и е морално, тъй като това момиче аз ще го дисциплинирам, да приказваме истина. Защото, изключително когато е наранена историята на България, очевидно имаме проблем, който никой в историята нататък няма да ни го елементарни в случай че се случи ", стартира той.

" В Украйна вечерта когато пътувахме с трен от Полша за Украйна в границите на 11 часа организирах един доста дълъг диалог с министър-председателя. Останах сюрпризиран, че в диалога ние не коментирахме какво ще се сучи с президента Зеленски, какво чакаме да чуем, какви ще бъдат усещанията ни от войната. Разговорът ни беше увещание по всевъзможен метод да се съобразим с неговата концепция и да вдигнем ветото на България преди Македония да извърши каквото и да е от рамковата позиция на България, консултативния съвет при президента, декларацията в Народното събрание, даже той реши да ми обрисува тази картинка и в този момент аз ще ви я покажа в ефир - това е почерка на министър-председателя. Пише Министерски съвет, това са листчета от служебните бележници на Министерски съвет за мемоари. Скъса един лист и ми изясни какви са му концепциите. Първо, териториални искания, искания за малцинство, история, табелки на монументи. Това е времевата рамка, в която всичките тези събития изброени би трябвало да се случат. Започваме от ветото - първо подвигаме ветото, след което изпълняваме останалите условия. Така наподобява България, която щеше да бъде продадена, в случай че ние не бяхме взели тези решения през вчерашния ден. Да, тази записка може да провокира реакции, може да се стигне до детектор на лъжата, аз съм подготвен. А в България има положителни графологични специалисти. Г-жо Ризова, ами в случай че това се беше случило самосиндикално подписвайки и вдигайки ветото, или под напън на Франция и президента Макрон? Но той като доста се изговори, той реши това да мине през Народното събрание. Той сподели: " Това е моят проект, който аз предлагам и който разясня с всички президенти на Франция и прочие ". Така наподобява проектът ", сподели Балабанов на Ризова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР