кадри bTV: Потвърдено от Божана: Има интимна връзка в Сървайвър“Цецо

...
кадри bTV: Потвърдено от Божана: Има интимна връзка в Сървайвър“Цецо
Коментари Харесай

Да, има интимна двойка в „Сървайвър“, потвърди Божана

кадри bTV: Потвърдено от Божана: Има интимна връзка в „ Сървайвър “

Цецо и Ермина – новата супер двойка в „ Сървайвър “, коато се разправи безогледно с Павел, а в следствие и Геновева, които бяха най-близките им съдружници, върнаха ненапълно залязващия интерес към шоуто.

Докато феновете се питат дали те в действителност са станали гаджета в лагера на оцеляващите, за някогашните участници подозрения няма.

Две от най-големите дразнителки в този сезон – Елина и Божана, потвърдиха, че най-вероятно сред двамата „ войни “ има същински усеща.



Според тях привличането сред Цецо и Ермина е от ден едно. Божана илюстрира каква е обстановката, като безусловно награби Ели в студиото на bTV.


„ Никой няма да си наруши дребното комфорт да спи самичък “, разяснява тя.
Елина обаче напомни, че и те двете са спали гушнати, само че ресторантьорката  бързо изясни, че това е било единствено когато е студено и вали.

Подигравките с Ермина и Цецо, които за момента отхвърлят интимността на връзките си, бяха явни. В последна сметка обаче и Ели, и Божана пожелаха на младите участници благополучие и отвън играта.



Те обаче обявиха, че не одобряват и не утвърждават метода, по който Ермина и Цецо се пробват да реализират успеха, тъй като съгласно тях в държанието им няма нищо почтено.



Божана сподели ужасно благи думи за Павел, както и за признанието му, че присъединяване му в „ Сървайвър “ е на първо място следващ стадий от битката му със зависимостта, от която страда.

„ След Филип Буков, Павел е идеалния облик на победител “, разяснява тя и акцентира, че той не е отишъл в предаването, с цел да си прави персонална реклама, което го отличава от множеството участници.



„ Той е единственият, който даже мен ме накара да млъкна и да го чувам. Той е „ котка от сой “, сподели още Божана, която поддържа връзка с Павел.

И тя, и Елина подчертаха, че отвън шоуто връзките сред участниците са по-скоро чудесни. Едва ли обаче това важи за безусловно всички.



Божана съобщи с подчертана подигравка, че желае да види Татяна и Мария на край, явно намеквайки, че те от дълго време нямат място в надпреварата.

След като ѝ беше напомнено, че Мария към този момент е отпаднала, фурията на острова не се сети кой да сложи на нейно място. „ Аз съм отбор Татяна! “, разгласи дефинитивно Божана, мъчно прикривайки цялата си злост към поп фолк певицата.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР