Кадри: БТВБойко Борисов панически се дистанцира от Владислав Горанов. Това

...
Кадри: БТВБойко Борисов панически се дистанцира от Владислав Горанов. Това
Коментари Харесай

Иво Инджов: Бойко Борисов панически се дистанцира от Владислав Горанов

Кадри: БТВ

" Бойко Борисов под паника се дистанцира от Владислав Горанов ". Това счита преподавателят по политическа връзка Иво Инджов, който в утринния блок на БТВ разяснява глобите по закона " Магнитски ".

" Съединени американски щати имат една политика за битка с корупцията в разнообразни точки на света. Не, че в Съединени американски щати няма корупция. Напротив. Но в България те имат една поредна линия през последните години и по тази причина ние приказваме към този момент за " Магнитски " 2. Да, нямат доказателства за цената на обвиняванията, изнесени в общественото пространство, само че те са задоволително съществени, с цел да предизвикат българската прокуратура да работи съществено. И по тази причина се задават непрекъснато въпроси. Това е една поредна американска позиция ", счита той.

" Със сигурност ще има последствия, изплашени са сега. Вие видяхте по какъв начин Бойко Борисов под паника се дистанцира от Владислав Горанов. Че той беше министър на финансите на ГЕРБ. Във фейсбук го назовават " ковчежник на ГЕРБ ". Така че има нерешителност, има и по-адекватни реакции. Понякога уплахата води до по-адекватни дейности както прави Борисов и целия ГЕРБ по отношение на Горанов, за разлика от Българска социалистическа партия, които напълно по комсомолски потеглиха да бранят Овчаров и другите двама, свързани с енергетиката. Най-неадекватна на този декор остава позицията на Движение за права и свободи. Има огромна възможност след разгръщането на абсурда по листата " Магнитски " да не успеем до края на годината още веднъж да влезем в Шенген, в случай че политиците и прокуратурата не си свършат работата ", добави Инджов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР