Кадифен и топъл глас. Усмивка, която обезоръжава. Възхитително умение да

...
Кадифен и топъл глас. Усмивка, която обезоръжава. Възхитително умение да
Коментари Харесай

Белослава: Чудото сме самите ние

Кадифен и топъл глас. Усмивка, която обезоръжава. Възхитително умеене да борави с думите. Олицетворение на женственост и мекост и завладяващ сексапил.  е като безоблачен лъч.  Тя е феята на родната поп сцена и постоянно съумява като с магическа пръчка да претвори пространството към себе си. В кухнята може да засрами и най-умелия готвач, а когато е на сцената кара хората да затаят мирис.

5-ти студиен албум готви Белослава, а  преди дни пусна и втория сингъл от него - „ Има знамение, няма друго ". На винил изпълнителката преиздаде и дебютният и първи студиен музикален албум „ Улици “.
 Каспаров: Русия претърпя геополитическо проваляне в Украйна 20 септ 2022 | " Това, което се случи в Украйна, беше предсказуемо, аз предупреждавах доста години за това. И нежеланието на...
За силата и слабостта да си жена, за това какво ѝ коства толкоз години да е фаворитка на публиката, по какъв начин ще се споделя новият и албум и за още куп момичешки секрети, си приказваме през днешния ден с Белослава в " ".

Колко слънчеви лъча и усмивки преплете в „ Има знамение, няма друго "?

“Има знамение, няма друго ” е историята на голяма осъзната действителност и на хиляди слънчеви лъчи, както на безброй преживени усмивки. Осъзнах, че по пътя си хората се надяват постоянно на чудеса, които идват от упованията им. Било към обичан човек, било от желанието за сбъднати упоритости, или от планове към себе си, които проектират в бъдеще време. Според мен чудото сме самите ние и няма по-голяма мощ от нас, която да пребъде всички действителности.

С кого работи по песента?

Тази ария ме срещна с един доста млад и безумно надарен музикант, с който до момента не съм работила – Волен Милчев. Изпратих му демо на текста и музиката, които бях написала наскоро, и той ми върна най-божествения аранжимент, вокали и още текст, от които имах потребност. Благодарна съм на цялата млада вълна от музиканти, които работят, дишат и туптят в по този начин семпло устроения музикален бизнес у нас.

Най-новата издадена ария ли е най-любима за теб, или повече обичаш към момента ненаписаните и неизпети бъдещи планове. Човек на сегашното или на бъдещето си?

Човек на бъдещето съм. В мига, в който запиша една ария, към този момент не помня за нея. Разбира се, че в никакъв случай не спирам да пея на концерти обичаните на всички песни, само че душата ми гледа напред.

„ Моята музика ” е проектозаглавието на 5-я ти студиен албум, не е ли то прекомерно обобщаващо и какво следва след това - кулинарна книга „ Моята кухня ” може би?

Истината е, че не знам. “Моята музика ” е изключителна ария, която написа дългогодишният ми сътрудник на сцената Антони Рикев, и с текста се изповядвам. Затова намирам в същността ѝ и в общата картина същински смисъл. Кулинарната книга не е забравена от мен, само че от цялата вълна готвещи, снимащи и пишещи книги хора, малко се отдалечих сега. Ще ѝ пристигна времето и на нея.

Разговорът с Белослава продължава на идната страница... .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР