Където има много пари, очевидно не може без интрига.Преди няколко

...
Където има много пари, очевидно не може без интрига.Преди няколко
Коментари Харесай

Скандал при Билалов?С кого са свързани 100-те бона

Където има доста пари, явно не може без конспирация.

Преди няколко дни водещият Михаил Билалов удостовери слуховете, че имаме човек, който е дал отговор на въпрос за 100 бона в " Стани богат ". В четвъртък и петък ще бъде излъчена играта на нашенеца, който сподели бърз и непогрешим разум. 
-->
Наш кореспондент научи детайлности за мъжа, който е взел най-голямата сума в " Стани богат ". Оказа се, че е пенсионер, който има зад тила си 20-годишна кариера в БНР.

Става въпрос за Любомир Лазаров, който от 4 години е пенсионер. В последните 20 години от професионалната си кариера е работил в БНР, а преди този момент в " Земеделско знаме ", " Континент " и зам. основен редактор на " 168 часа ". 

Той е едвам третият участник в историята на играта, стигнал до въпроса за най-голямата сума - 100 хиляди лева И в действителност това е участникът, който си потегля с най-голяма сума въобще.

“Това е исторически миг, дай да те прегърна! ”, са първите думи на водещия към спечелилия в играта. Участникът ловко употребява жокерите и резервира необикновено успокоение и хладнокръвие. За шанс той е поканил в студиото своята брачна половинка и един от внуците си.

От Би Ти Ви издават, че най-после след присъединяване си мъжът се просълзява, тъй като брачната половинка му го поздравила какъв брой добре е играл и какъв брой доста се гордее с него.

Голямата вест бе коментирана и в утринния блок на bTV. Колеги на журналиста Борислав Лазаров го жегнаха в ефир, казвайки му, че на него не му трябват доста пари, защото негов родственик е спечелил 100 000 лв..

Лазаров от своя страна не сподели дума, а единствено се усмихна многозначително. Дали фактически има роднинска връзка сред спечелилия „ Стани богат “ и журналиста от малкия екран – не е ясно. Факт е, че носят една и съща фамилия, само че пък е допустимо и сътрудниците му да изхождат от този факт и просто да си търсят мотив за смешка, написа Шоу Блиц.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР