Кадър Недялко Недялков, ПикНедялко Недялков от Пик излезе с остра

...
Кадър Недялко Недялков, ПикНедялко Недялков от Пик излезе с остра
Коментари Харесай

Недялко Недялков, Пик: Писна ми от Големия брат да регулира българските нрави. Вие щото корупция си нямате

Кадър Недялко Недялков, Пик

Недялко Недялков от " Пик " излезе с остра позиция против глобите от Съединени американски щати против Пеевски и Божков. Той отбрани и основния прокурор Гешев

" След като сегрегират компании и бизнеси, свързани с Божков и Пеевски, Съединени американски щати да се разграничат и от политическите им партии – “Изправи се, мутри вън! ”, Движение за права и свободи, “Да, България ”, “Има подобен народ ”.

Да се разграничат от персоналния министър на културата на Божков.

От персоналния му началник на Национална агенция за приходите (интересно госпожа посланичката чий го диреше там оня ден...).

От назначените от Божков шефове на Министерство на вътрешните работи.

От президента Радев, който предишното лято обясняваше, че думите на Божков му звучат по-убедително от обвиняванията на прокуратурата.

От партийната лидерка и депутатка Мая Манолова, която предложи Пеевски за началник на ДАНС, а след това ходеше да проси пари в офиса на Божков...

Хайде в този момент агитката на Манолова, Дионисий и майките да легнат пред щатската легация и да желаят оставката на Джо Байдън. Как така ще им пипа спонсорите...

Отделна тематика е, че ми писна Съединени американски щати, Русия или който и да е " Голям брат " да контролират и етикират българските нрави от позицията на " морални престижи ".

Вий щото корупция си нямате... "

"

Напомням, че Христо Иванов, Мая и мутрите им стачкуваха нощес против Гешев, тъй като проверява върховен служител на реда, обвързван с Васил Божков.

Същият Божков, публично разгласен от обичаната им американска администрация за корупционер и разбойник.

“Да, България ” и “Изправи се! ” са партийни платформи на Божков, някой съмнява ли се?

Доблестните българи в този момент могат да се преброят по доста елементарен аршин – отношението към основния прокурор. Не към личността “Гешев ”, а към самостоятелната институция, на която мафията протяга ръка, тъй като е смъртно ранена.

Във фейсбук лаем всички, всички сме юнаци. Трябва да свършим нещо съответно, оттатък празните приказки и лайкове. "





 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР